Depeche Mode party s dj DJ setom „robota z Kraftwerku“ Wolfganga Flüra.

V sobotu 17. mája sa po dvoch rokoch do Bratislavy vráti bývalý člen „düsseldorfského elektorpodniku KRAFTWERK“, Wolfgang Flür. V Nu Spirit clube na Štúrovej 3 vypukne ďalšia z mimoriadne úspešných Depeche Mode parties na ktorej vystúpi ako špeciálny hosť v úlohe DJ-a.

Kraftwerk patrí medzi najvplyvnejšie hudobné zoskupenia vôbec. Kapela, ktorá vydala za viac ako 40 rokov svojej kariéry iba 8 štúdiových albumov inšpiruje dodnes veľké množstvo hudobníkov, producentov a skladateľov. V roku 2014 získali ocenenie Grammy za celoživotný hudobný prínos. Pomenovanie legenda teda nie je v toto prípade vôbec prehnané. Wolfgang Flür bol pri všetkých zásadných hitoch a albumoch kapely. V kapele pôsobil v rokoch 1973 až 1987.

Wolfgang Flür sľubuje inú show akú predstavil v Bratislave pri svojej prvej návšteve: „Music soldat hlási návrat do Bratislavy! Teším sa, že vám predstavím svoj celkom nový set, ktorý som pripravil. Budú tam veľmi staré skladby, ale aj úplne nové veci, ktoré som zložil. Samozrejmosťou bude projekcia raritných fotografií a videí,“ približuje svoj set 66-ročný Wolfgang.

Keby neexistoval Kraftwerk, nebol by ani Depeche Mode. Členovia kapely sa hrdo hlásia k vplyvu nemeckej štvorice na ich tvorbu. Počas noci budú znieť všetky hity chlapcov z Basildonu, ale aj rarity, „béčka“, live nahrávky a pripravená je aj projekcia videoklipov a vystúpení z celej viac ako 30-ročnej kariéry kapely.

To najlepšie od kultovej britskej legendy ponúkne osvedčená trojica DJ-ov Diablo & Krto & Gabriel. Druhý „dungeon“ stage ponúkne aj 80´s hity, EBM či novodobejšiu elektronickú a indie scénu.

Vstupenky sú k dispozícii na www.predpredaj.skwww.ticketportal.sk, a budú k dispozícii aj v deň akcie priamo v Nu Spirit clube. Akciová cena vstupeniek v predpredaji je 5 € (prvých 50 ks), následne budú stáť 7 € a na mieste budú za 8 €.

17.5.2014 (sobota)
Nu Spirit Club,Štúrova 3, BA
20:00 / 06:00
WOLFGANG FLÜR (ex Kraftwerk / DE)
Diablo & Krto & Gabriel

vstupenky: www.predpredaj.sk, www.ticketportal.sk
viac info: www.depechemode.sk, www.nuspirit.sk
https://www.facebook.com/DEPECHMODESLOVAKIAPARTIES
https://www.facebook.com/events/693901917339417/?fref=ts

dM

Zdroj: DM