Depeche Mode na Open’er festivale!

Tento deň raz musel prísť! Prvý festivalový koncert Depeche Mode v Poľsku sa uskutoční 5. júla práve na Open’er festivale 2018.

Depeche Mode predali viac ako 100 miliónov nahrávok a naživo hrali pred viac ako 30 miliónmi divákov z celého sveta. Zároveň sa stali jednou z najvplyvnejších a najobľúbenejších hudobných formácii na svete. Počas štyroch dekád sa ich 14 štúdiových albumov dostalo do Top 10 vo viac ako 20 krajinách vrátane ich najnovšieho počinu z roku 2017, albumu Spirit.

Kapela vznikla v roku 1980 v meste Basildon v grófstve Essex. Depeche Mode, pozostávujúci z Martina Gorea, Davea Gahana a Andyho Fletchera, vytvorili dramatický elektronický zvuk, ktorý výrazne ovplyvnil mnohých umelcov a možno ho nájsť v žánroch od alternative, cez indie a elektroniku až po heavy metal. Napriek svojim dlhoročným úspechom sa Depeche Mode stále držia mimo mainstreamu, čo je kľúčovou súčasťou ich identity a vzťahu, ktorý si vybudovali so svojimi fanúšikmi. Trio sa vyvinulo v niečo viac ako kapelu – Depeche Mode a ich zástupy skalných fanúšikov si získali kultový status, ktorý si najlepšie vychutnáte návštevou jedného z ich živých vystúpení.

Zdroj: TS