Debutový album Thomasa Puskailera pokrstili Banášová, Núňez a Drobová čistou energiou!

Laserová šou, fanúšikovia a plný klub LOFT! Tak to vyzeralo na krste debutového albumu Thomasa Puskailera „Make Believe“.  Šarmantný spevák, tanečník, herec a model si za krstných rodičov vybral trojicu Adela Banášová, Gaba Drobová a Peter Núňez.

Bratislavský klub LOFT! zažil krst v hollywoodskom štýle! Svoj debutový album „Make Believe“ uvádzal do života najkrajší úsmev v slovenskom šoubiznise Thomas Puskailer. Za krstných rodičov si vybral priateľov, ktorí pri ňom stoja roky – moderátorku Adelu Banášovú, šéfku módnej televízie Gabu Drobovú a režiséra Petra Núňeza.

„Sú to moji priatelia, veľmi si ich vážim. V čase Superstar to boli prví ľudia, s ktorými som prišiel do kontaktu. Môžem im kedykoľvek zavolať, vždy mi poradia a usmernia ma. Sú pre mňa veľkým príkladom a vzorom v slovenskom šoubiznise.“ Neskrýva nadšenie Thomas Puskailer.

Album „Make Believe“ pokrstili traja krstní rodičia laserom. Všetci naraz nasmerovali laserový lúč na album a odštartovali tak jeho kariéru! Za odmenu dostali zubnú kefku Soladey Eco, aby mali vždy rovnako žiarivý úsmev ako šarmantný Thomas Puskailer.

„Thomasa si pamätám od prvého castingu na Superstar. Je to mimoriadne milý chalan. Želám mu, aby bol šťastný v tom čo robí. Verím, že jeho dobrá energia tomuto biznisu veľmi prospeje…“ Zaželala Thomasovi moderátorka Adela Banášová.

Fanúšikovia pripravili pre Thomasa prekvapenie v podobe torty v tvare albumu. Novinka s názvom „Make Believe“ obsahuje 17 skladieb. Fanúšikovia si vychutnajú 12 popových skladieb a päť tanečných remixov.

„Krstil som to laserom Kvant. Je to čistá energia, ktorá ide do vesmíru a donekonečna… Tak by som si želal, aby tento album stále kráčal donekonečna a vošiel do histórie. Veľmi ďakujem za trpezlivosť a podporu manželke Abbie a manažérovi Robertovi Maplemu.“ Emotívne vysvetľuje Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer sa venuje životnému prostrediu a jeho ochrane. Rozmýšľa globálne a zaujíma sa o záchranu planéty. Jeho najdôležitejšou prioritou je svet plný pozitívnej energie. Práve preto nazval album „Make Believe“.

„Album je taký môj Mount Everest! Pracoval som na ňom tri roky. Začal som v Anglicku, pokračoval v New Yorku a  dokončil som ho v Creative Music House na Slovensku. Je to medzinárodný album!“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer si na album prizval skutočne výnimočných kolegov z hudobnej branže! Skladby „Make Believe“ a „Artificial Light“ vznikli v spolupráci s newyorským producentom Bill Grainerom. Bill má na konte cenu Grammy a spoluprácu so speváčkou Jennifer Hudson. Skladby „Sitting on a Cloud“, „By your Side“, „Cappuccino“ a „Moneytree“ spoluprodukoval Joe Dworniak v Anglicku. Známy producent má za sebou spoluprácu s takými menami ako Paul McCartney, Duran Duran, Salt N Pepa a mnohí ďalší. Na novinke je aj skladba „Moneytree“. Remix od renomovaného producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart a vydržal tam neuveriteľných 7 týždňov! Fotky na obal albumu fotila renomovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel, ktorá sa nebojí experimentovať!

Spevák, herec a model Thomas Puskailer stihol už k skladbe „Moneytree“ nakrútiť videoklip, ktorý bude mať premiéru na budúci týždeň. Album „Make Believe“ pokrstí Thomas aj v Česku, a to 27. novembra v hoteli FUSION v Prahe. Nové CD Thomas fanúšikom aj podpíše, stačí ak prídu na autogramiádu 24. novembra do kníhkupectva Panta Rhei v bratislavskom centre Eurovea.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Filip Bucher