Thomas Puskailer kraľuje s klipom „Make Believe“ hitparáde v MTV!

Thomas Puskailer dosiahol úžasný úspech! To, čo nedávno považoval za sen, sa dnes stalo skutočnosťou! Jeho nový klip „Make Believe“ kraľuje hitparáde Wishlist v MTV! Prvé miesto dosiahol sympatický Thomas rekordne za dva týždne od nasadenia klipu plného lásky, krásnych žien a rýchlych áut!

Pre Thomasa Puskailera sa sen stal skutočnosťou! Od detstva sleduje hudobnú stanicu MTV, ktorá je pre neho inšpiráciou. Už ako malý chlapec sníval, že jeho klipy bude hrať práve táto televízia. A s novým klipom na skladbu „Make Believe“ sa mu to podarilo!

„Je to úžasné, som spokojný! S mojím manažérom sme skákali od radosti, keď sme sa tu správu dozvedeli!  Hudba je môj život, moja vášeň. Je to naozaj skvelé byť uznaný v top hudobnej stanici MTV. Je to neskutočný pocit, že ma fanúšikovia podporujú vo všetkom, čo robím. Vážim si každý hlas.“ Nadšene opisuje Thomas Puskailer.

Príbeh o láske a nevere sa odohráva v bratislavskom hoteli NH Gate One, v maďarskom zámku Chateau Földváry a v susednom Rakúsku. Réžie klipu sa ujal Tomáš Mojzeš a kameru mal na starosti Juraj Mráz. Thomasovi v jeho hudobnej kariére pomáha manažér Robert Maple. Poznajú sa už roky a tvoria dokonalý tandem. Rozumejú si a inšpiratívne sa navzájom povzbudzujú.

„Každé nasadenie hudobného videa do televízie alebo skladby do rádia si vyžaduje náročný schvaľovací proces. Najskôr musí obstáť skladba  a potom jej obrazové spracovanie. „Make Believe“ sa dramaturgovi MTV zapáčilo okamžite a dal nám „zelenú“ pri nasadení do hitparády. Ďalej je to všetko v rukách fanúšikov a my sme vďační, že si klip získal toľko priaznivcov. To, že sa dostaneme až na samotný vrchol, sa nám ani nesnívalo…“ Opisuje Thomasov manažér Robert Maple.

Thomas Puskailer na vavrínoch nespí a úspech považuje za výzvu k ešte tvrdšej práci. Teraz finišuje svoje ekologické turné a už pripravuje ďalšie prekvapenia! Po krátkom oddychu chystá bombu v podobe duetu so známou slovenskou speváčkou!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.