Thomas Puskailer si vyberal partnerku do nového klipu!

O Thomasa Puskailera sa ženy doslova trhajú! Presne tak to vyzeralo na konkurze, kde si pozval modelky, herečky aj moderátorky! Spevák, tanečník, model a muzikálový  herec si vyberal dievčatá do svojho klipu „Make Believe“. A pomáhala mu pritom dokonca aj manželka!

Thomas Puskailer má na konte debutový album „Make Believe“ s titulnou skladbou rovnakého názvu. Práve na ňu sa rozhodol nakrútiť videoklip, na ktorom si dá veľmi záležať. Kvôli dievčenskému obsadeniu dokonca zorganizoval konkurz, kam si pozval modelky, herečky aj moderátorky.

„Pred castingom sme robili pár týždňov predvýber, baby nám posielali fotografie. Niektoré dievčatá poznám aj osobne, pretože so mnou pracujú v divadle.  Mám rád prirodzenú krásu. Ženy sebavedomé, s peknými očami a s pozitívnym vzťahom k životu. Všetky boli úžasné a nebolo jednoduché si vybrať.“ Nadšene opisuje šarmantný Thomas Puskailer.

Vždy usmiaty Thomas si za tvorcov klipu vybral mladú dvojicu. Za kameru sa postaví Juraj Mráz a réžie sa ujme Tomáš Mojzeš, ktorý Thomasovi pomáhal aj vyberať dievčatá.

„Kritériá na výber dievčat boli jednoduché, musia podať požadovaný herecký výkon. Vyberali sme spoločne s Thomasom. Spolupracuje sa nám super, pretože si rozumieme. Verí vo mňa a v moju kreativitu.  Necháva mi voľnú ruku. Tiež spolupracujeme so super ľuďmi, mám super kameramana, takže sa spolu dopĺňame.“ Vysvetľuje režisér  Tomáš Mojzeš.

O detailoch klipu Thomas ani režisér nechcú veľa prezradiť. Dej sa bude odohrávať v bratislavskom hoteli NH Gate One a v maďarskom zámku Chateau Földváry. Filmové scény zvýrazní luxusné auto a štýlové oblečenie Blažek. Klip plný emócií bude o láske a kríze vo vzťahu. Tú  však Thomas neprežíva, pretože mu pri výbere hlavných predstaviteliek pomáhala dokonca manželka!

„Abbie nežiarli, je úplne v pohode. Pomáha mi vo všetkom, trávime spolu veľa času… Na castingu posudzovala, ktorá žena ku mne najlepšie pasovala ako partnerka.“ Smeje sa  Thomas Puskailer.

Na hotový klip k skladbe „Make Believe“ sa fanúšikovia môžu tešiť už o mesiac. Dovtedy Thomas Puskailer zverejní aj dátumy pripravovaného turné.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrik