Dead Horse Special – Plaza Restaurant (CZ) v Radosti!

Júnová špeciálka Dead Horse párty bude špeciálna hneď niekoľko krát. Určite padne doterajší rekord v počte vystupujúcich djov na tejto párty – tentoraz sa ich za mixpultom prestrieda až päť! Okrem toho, pozvaní hostia – čítate správne hovoria si Plaza Restaurant – sa vôbec po prvý krát sa predstavia v Bratislave.


Trio ukrývajúce sa pod jemne zavádzajúcim názvom Plaza Restaurant – Manala, Buki a Chef3000 – sa vzorne stará o brnenskú hudobnú scénu. Pod spoločnou značkou vystupujú niečo cez dva roky, pričom už viac ako rok organizujú aj párty Intergalactic. Intenzívne sa venujú produkcii – či už sólovo alebo spoločne a za zmienku stojí tiež ich figurovanie v zoskupení Heldenkellerz, ktoré združuje ľudí s podobným hudobný vkusom. Pri hraní sa za mixpultom striedajú – jednak preto, že je to väčšia zábava, ale aj preto, že spoločne navaria chutnejšie, keďže každý varí z vlastných ingrediencií. Čakajte výbušnú zmes bass music, dubstepu a elektra, s ktorou sú chalani povestní!


Dead Horse rovná sa Bad Mojo (Splash.sk) a Michael Priest (Hochspannung!) a ani tento raz to nebude inak. Hypnotická projekcia je pripravená, kontrolery naleštené a čudesná hudba nachystaná. Už chýbate len vy!



Dead Horse Special – Plaza Restaurant (CZ)

22.6.2012, Radosť, Bratislava

Djs : Plaza Restaurant (Heldenkellerz/CZ)

Bad Mojo (Splash.sk)

Michael Priest (Hochspannung!)
DH JUNE
Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET