DANIEL LANDA vydáva pieseň UKOLÉBAVKA, možný prísľub nového albumu.

ANIEL LANDA vydáva novú pieseň Ukolébavka po dvoch rokoch, čo je predpoklad, že vyjde nový album. „Tahle píseň vyjadřuje můj pocit ze současné doby a směru, kam míříme. Nebo vlastně, kde už pomalu jsme. Je to varování a už je na každém, jak s tím naloží,“ komentuje Landa posolstvo obsiahnuté v skladbe.

Pieseň zložil a zaranžoval s Tomy Krylom (gitary), Markom Žežulkom (bicie), Martinom Ivanom (basgitara), Jiřím Vopavom (husle) a Ondřejom Klímkom (flauty, saxofón a dychový syntetizátor). Za klávesy si sadol on sám. V piesni ho doprevádzal detský zbor Coro Piccolo pod vedením Jany Galíkovej. O nahrávku, mix a mastering sa postaral Jan Zázvůrek.

Daniel Landa je rockový spevák, skladateľ, textár, scenárista, producent, herec, boxer, automobilový závodník a mentálny kouč. Svoju hudobnú dráhu začal v skupine Orlík, ktorá sa po vydaní svojho druhého albumu rozišla a Landa od tej doby vystupuje ako sólový umelec. Na svojom konte má veľa ocenení v anketách popularity a Zlatých, Platinových a Multiplatinových platní. Ako muzikálový autor debutoval s Krysařom, jeho zatiaľ posledným muzikálom je Klíč králů. Ako herec sa objavil napr. vo výrazných úlohách vo filmoch Černí baroni a Proč? Jeho poslednou filmovou postavou bol Alex v jeho filme Tacho a v televízii postava Emanuela Moravca v diele Den po Mnichovu z TV série České století.

Ukolébavka na digitálnych službách: https://WMCZ.lnk.to/Ukolebavka
https://www.daniel-landa.cz/
https://www.facebook.com/daniel.landa.33671 

Zdroj: TS