Cradle of Filth prichádzajú v rámci turné Necromantic Fantasies na Slovensko!

Legendárna britská metalová kapela Cradle of Filth sa po piatich rokoch vracia na slovenské pódiá a to rovno s dvomi vystúpeniami v rámci turné Necromantic Fantasies. Tento jedinečný koncertný zážitok môžu fanúšikovia temného metalu uvidieť v termínoch 7. marca 2024 v Majestic Music Clube v Bratislave a 8. marca 2024 v Collosseum klube v Košiciach.

Cradle of Filth je jednou z najikonickejších kapiel black metalového žánru. Skupina postupne prešla vývojom a momentálne má viac bližšie k symfonickému či gotickému metalu. Ich kontroverzný a provokatívny prístup k hudbe z nich spravil legendy už na prelome milénií.  S hitmi ako „Nymphetamine,“ „Her Ghost in the Fog“ a „From the Cradle to Enslave“ si získali milióny fanúšikov po celom svete.

Na týchto koncertoch Cradle of Filth ich podporia špeciálni hostia Wednesday 13, ktorí zahrajú veci z obdobia kapely Murderdolls. Tú založili Wednesday 13 spoločne s Joey Jordisonom na gitare, zosnulým bubeníkom slávnych Slipknot. Predskakovať im budú talianski Sick N‘ Beautiful, ktorí prinesú svoj jedinečný mix alternatívneho metalu a rocku. To zaručuje, že oba večery budú plné energie a nezabudnuteľných vystúpení. Fanúšikovia by nemali váhať, pretože lístky na koncerty Cradle of Filth sú vždy veľmi žiadané a pri nízkych kapacitách klubov je možné, že sa koncerty rýchlo vypredajú.

Termíny koncertov:
– 7.3.2024 Bratislava, Majestic Music Club
– 8.3.2024 Košice, Collosseum Club

Oficiálny predaj lístkov na koncerty začne 15. septembra 2023 o 10:00 a budú dostupné v sieti Ticketlive.sk.
Fanúšikovia, ktorí sú už na Ticketlive.sk zaregistrovaní na odber newslettra dostanú možnosť si zakúpiť lístky pomocou špeciálneho kódu už 13.septembra od 12:00.

Zdroj: TS