Covers for Lovers nadeľujú nový song Novoroční!

Pražská pop-punková kapela Covers for Lovers se netají tím, že má svátky vánoční v oblibě. Nejen kvůli zvýšené toleranci konzumace alkoholických nápojů, jak uvádí, ale také obecně kvůli atmosféře konce roku a času bilancování.

Jako každý rok, přesně na Štědrý den, kapela svým fanouškům naděluje nějakou novinku ze své hudební dílny (4Lovers Records). Před dvěma lety to byla nová píseň Štědrovečeřní, minulý rok videoklip Úsměvy na Titaniku s hosty ze spřízněných kapel, např. Rybičky 48, Iné Kafe, Totální nasazení a další. Na letošní Vánoce si kapela pro své fanoušky připravila pochopitelně také překvapení.

Na Štědrý den v pravé poledne zveřejní na svém YouTube kanálu nový song s názvem Novoroční. Tentokrát si kapela jako hosta pozvala méně známou, ale neméně talentovanou zpěvačku Anke. „S Anke jsme v minulosti už několikrát spolupracovali, a protože ohlasy na její výkon byly vždy kladné, rozhodli jsme se, že ji oslovíme i v tomto případě“, uvádí frontman kapely Billie Joke. Pokud Vás zajímá, jak vidí oslavy příchodu Nového roku kapela Covers for Lovers nebo pokud jste zvědaví, jak tvorbu kapely obohatil dívčí hlas talentované Anke, doporučujeme na Štědrý den v pravé poledne sednout na tři minutky k Vašemu PC a naladit Váš oblíbený YouTube Channel na stanici COVERS FOR LOVERS.

Booklet_Novorocni_letak2

COVERS FOR LOVERS | NEW SONG | Novoroční | feat ANKE
Premiéra 24. 12. 2014 ve 12 hodin
(https://www.youtube.com/user/COVERSFORLOVERS)
https://www.facebook.com/events/1035958436430073/?pnref=lhc.recent
www.coversforlovers.cz
www.forfunagency.cz

aNKE

Zdroj: ForFUN Agency