„KRÁSNÝ“ KLIP kapely COVERS FOR LOVERS!

Pražská pop-punková formace Covers for Lovers vydává svůj doposud nejkomplikovanější videoklip. Samotné natáčení aktuálního videoklip k singlu Budeš krásný započalo v srpnu 2015. Přestože realizaci provázeli od počátku samé problémy (výpadek hlavního investora, časová zaneprázdněnost firmy, která se ujala natáčení), podařilo se letos dílo dokončit a 1. září proběhla na kapelním Youtube kanálu slavnostní premiéra.

Videoklip K singlu Budeš krásný je v historii kapely zatím největším „filmovým“ zpracováním jejich písně. Natáčení probíhalo v mnoha interiérech a exteriérech (Hotel Michle, hala Slávie Praha, Fittnes Slávia, restaurace, salon krásy), natáčelo se s využitím nejmodernější technologie. V klipu se objeví ostřílení herci (Václav Čížkovský, Nela Friebová, Bára Fišerová, Magdalena Wronková), komparz profesionálních mažoretek, nejpopulárnější český rockový manager (Martin Řehoř), ale i lidé, kteří stáli  před kamerou úplně poprvé (hlavní hrdina Ondřej Hánek).  Děj videoklipu vypráví příběh muže, který se rozhodne být ze dne na den ideálem mužské krásy. Ve filmovém zpracování Covers for for Lovers se jedná o velmi ztřeštěnou komedii.

budem-krasny_singl_video

„To čekání se vyplatilo. I po tom roce nás klip baví a reakce a komentáře jsou vesměs pozitivní,“ uvádí kytarista Richie.

Společně s klipem vznikla i webová stránka, kde můžete klip shlédnout a navíc se dozvíte i spoustu zajímavých informací „ze zákulisí“. Na stránce: www.coversforlovers.cz/budeskrasny najdete v brzké době též tématicky zaměřenou soutěž o hodnotné ceny nejen z oblasti  fitness.

Kapela svým klipem zároveň zve na společné turné s kapelou Peshata, které začíná 23. 9. 2016 v Kralupech a končí 25.12. 2016 velkým vánočním mejdamen v Želči u Tábora. Veškeré informace o plánovaném ZOO Lovers Tour 2016 najdete na www.coversforlovers.cz.

Informace o podzimním turné ZOO Lovers Tour 2016 najdete na : www.coversforlovers.cz

Zdroj: COVERS FOR LOVERS