COVERS for Lovers umí dělat zázraky! …a vyráží na podzimní turné.

Kapela COVERS for Lovers v pondělí 4. září (první školní den) uvedla premiéru svého v pořadí již osmého videoklipu s názvem Zázraky s.r.o. 

Kromě samotného natáčení je celý klip dílem kapely. Scénáře se ujal, stejně jako u předchozích videoklipů, bubeník Aleš Uhlíř, střih a postprodukce byla tentokrát v režii zpěváka Billieho Jokea. Dle slov kapely má klip minimálně dvě významové roviny. Lze ho vnímat obecně jako přání každé hudební partičky dostat se na „velká“ pódia a pod světla reflektorů. Druhým možným úhlem pohledu lze vidět určitou nadsázku v podobě firmy na zázraky. Jak uvádí Aleš, autor textu písně Zázraky s.r.o.: ,,V každé době každý člověk občas žádá vyšší moc, aby se stal zázrak…no, tak proč si na tuto činnost nezaložit firmičku a vyplnit tím pomyslnou díru na trhu našich přání.“ Hlavní ženskou roli kapela svěřila půvabné modelce a talentované studentce herecké školy Elišce Pouskové. O produkci se postarala domácí agentura ForFUN Agency.

 Současně s novým videoklipem kapela zveřejnila i termíny svého podzimního turné. Na společnou šňůru koncertů vyrazí COVERS for Lovers se stálicí české pop-punkové scény čáslavskou CIVILNÍ OBRANOU a mladým, talentovaným jihočeským NÁHODNÝM VÝBĚREM. Úplně NORMÁLNÍ TURNÉ s nejdelším názvem 2017, jak se celé turné čítající devět zastávek po Čechách a Moravě jmenuje, představí tříhodinové vystoupení toho nejlepšího, co je u nás v daném hudebním stylu k vidění a poslechu. A jak jedním dechem doplňují všechny kapely: „Mejdan bude, i kdyby na struny nebylo!“ (smích)

Web kapely: www.coversforlovers.cz

Zdroj: TS