COUNTRYFEST BOHUNICE 2019: Ani toto leto sa nudiť rozhodne nebudete.

S príchodom leta sa v Jaslovských Bohuniciach uskutoční ďalší ročník obľúbeného country festivalu. Aj tento raz sa môžete tešiť na kvalitnú hudbu od domácich, ale aj zahraničných autorov a širokú škálu sprievodných podujatí pre celú rodinu.

Od prelomu druhého tisícročia aj v rámci územia Slovenskej republiky vzniká tzv. “festivalová scéna”. Hoci mnoho “fesťákov” vzniklo a rovnako rýchlo zaniklo, v súčasnosti máme veľký výber kam sa v lete pobrať za hudbou a zážitkami s tým spojenými. Prečo ísť práve na CFB 2019? Čím je tento festival jedinečný?

V prvom rade na Slovensku nemáme veľa podujatí, ktoré by sa zameriavali čisto na “country” či príbuzné hudobné žánre. V rámci tohto ročníka sa z doteraz zverejnených mien môžete tešiť napríklad na Sima Martausová (SK) Fešáci (SK), Fleret (CZ), Alan Mikušek (SK),  Bystrík Banda (SK), Družina (SK) či Mariachi Sin Fronteras (SK/MX).

Ďalej je COUNTRYFEST BOHUNICE známy svojimi sprievodnými podujatiami. Snahou týchto aktivít je vytvoriť možnosti pre príjemné trávenie chvíľ na festivale aj mimo hlavného programu. A to pre všetkých členov domácnosti. Napríklad pre deti bude k dispozícií penový kúpeľ či skákajúci hrad , pre starších účastníkov zasa elektronický paintball a dospelí si môžu užiť súťaž v pití piva a iné. Ráta sa aj s programom pre celú rodinu – je tu napríklad možnosť  ísť na indiánsku výpravu .

Festival je tiež známy dobrou organizáciou a službami pre návštevníkov. Aj tento rok bude k dispozícií stanové mestečko , ktoré pre vás bezplatne pripraví spoločnosť HUSKY. V neposlednom rade čaro festivalu dopĺňa príjemné prostredie prírodného amfiteátra obce Jaslovské Bohunice.

Festival sa uskutoční v dňoch 19. – 21.7. 2019 . Bližšie informácie o programe či sprievodných podujatiach nájdete na oficiálnom webe festivalu alebo facebook stránke. Zvýhodnenú permanentku na COUNTRYFEST BOHUNICE si od 1.2. 2019 do 30.6. 2019 môžete zakúpiť cez Ticketportal.

Zdroj: TS