Čas vianočný podľa Bystríka.

Skladateľ a spevák Bystrík opäť vychádza na trh s novinkou. Po vydaní a úspešnom pokrstení nového albumu Na Kráľovej holi “., ktorý krstila Adela Vinczeová a vydaní nového letného singla Po tvojom bokuprichádza s vianočným prekvapením.

Čas vianočný je skladba, ktorú Bystrík nahral spoločne so svojou kapelou a detským speváckym zborom z Trnavy. Tento týždeň k nej predstavuje aj klip, ktorý vytvoril v spolupráci s Andrejom Šiškom z  Cone.visual štúdia.

,, Vianoce sú pre mňa najkrajším sviatkom a odkedy máme deti, tak ich prežívame ešte viac intenzívnejšie. Milujem Vianočnú atmosféru, ten pokoj Štedrého večera a dobro, ktoré v nás vyvoláva. Aj o tom je naša nová vianočná pieseň, ktorá sa volá „Čas vianočný“. Je to naša prvá vianočná pesnička a teším sa, že si ju so mnou zaspievala aj moja dcéra Amálka spolu s detským zborom , hovorí Bystrík.

Pieseň si môžete vypočuť na svojich streamovacích zariadeniach a videoklip  je dostupný na oficiálnom YouTubeBystríka a jeho bandy.  Viac informácií nájdete na www.bystrik.com

,,Prajem nám všetkým krásny Vianočný čas, plný radosti, pokoja a lásky a aby sme k sebe boli dobrí nielen počas vianočných sviatkov .

 

Zdroj: TS