Consistence: Už tento piatok v Trenčíne!

Consistence bude v máji hostiť českú elektrofolkovú kapelu Fiordmoss. Kapela sa už v Trenčíne predstavila, konkrétne v klube Lúč a aj na zimnej Pohode. Fiordmoss tvoria traja členovia Petra Hermanová, Roman Přikryl a Jan Boroš, Do povedomia sa dostali hlavne ako predkapela Midi Lidi.

Na konte maju dve EP Gliese a Ink Bitten, ktore si možte stiahnuť z ich stránky. Petra Hermanová sa v roku 2011 zúčastnila prestížnej Red Bull Music Academy.

Fiordmoss – Po jednom pùlnočním požáru, ve kterém zmizely všechny jeho desky a její kytara, se rozhodli, že si vytvoří novou minulost. Jejich hudba je o zvuku moře a o nìžném mechu na drsných fjordech. Nechtìjí svou hudbou zahřát a jestli se tak nyní dìje, pak jsou pořád na své cestì na sever.

Pred a po koncerte sa predstavia DJi s pestrou a novou hudbou. Elektronika, breaky, dubstepy prebehnuté klasickymi žánrami ako house a techno. Ako hostia sa predstavia v Trenčíne známi Effiks a Treto. Effiks je najšťastnejší, keď má pri hraní voľnú ruku a má pred sebou rozhladené, tancachtivé publikum, bažiace po odvážnejších kúskoch. Ako rezident a organizátor akcie STEP FORWARD v klube Radosť a COMMUNITY večierku v Nu Spirite reprezentuje miestny Dj kult pod alteregom EFF.D zvukom Dubstepu a jemu blízkych štýlov – Uk/Baile Funky, DubTech, Bassline či Wonky. V tomto duchu štýlovo pestrej selekcie roztočí v piatok oba gramofóny a určite aj vaše boky. Další zo spomínaních hostí je Treto. Vinylový milovník, ktorý obľubuje viacero štýlov elektroniky. Hráva pod značkou Breaks.sk a vo svojom sete vám predvedie zlomené beaty, temnú elektroniku či acid. Okrem hostí zahrajú rezidenti akcie, chalani z TNT_Crew – fiLo, Tiff a Matush, od ktorích môžete čakať ako rovné, tak aj zlámané beaty. O vizuálnu stránku sa po celý večer bude starať VJ RMI.

https://www.facebook.com/events/290164494395944/

consistence

Zdroj: Consistence
Publikoval: Redakcia GREGI.NET