JZD promotion Open air II: 27. augusta!

Po vydařeném prvním dílu našeho mini open airu, který se konal v pùlce června tohoto roku, tady máme druhý☺ Termín padl na poslední prázdninovou sobotu 27.srpna. Tento díl bude určitì zajímavý hudební pestrostí, kde uslyšíte na jediném podiu vedle house, techna, tech-house, trance, electra, taky breakbeat a dnb.

Tentokrát máme i pár hostù mezi kterými se objeví taky dvì dívky, první z nich dorazí z Brna, djka a producentku HEATON, už má za sebou pìkných pár hraní jak doma v ČR, pohybuje se na vlnách trance-progressive-techna. Druhou kočkou za mixem bude djka ALIENNE z Kromìříže, která je stylovì usazená do tech-house prorostlého množstvím perkusí a vokálù. Dalším z hostujících je DJ a promoter MATIMUR, který preferuje tvrdé a nekompromisní techno. Nezapomnìli jsme ani na místní djs, konkrétnì se jedná o duo, které si říká Pikotronik, fúze stylù a smyček jak rovných tak i zlomených, v každém případì zajimavé to spojení. Jediné livko obstará VITECONE, který se u nás dlouho neukázal, tak budeme zvìdaví co že má pro nás nového materiálu. Zbytek lajnapu doplní JZD promotion djs, které netřeba představovat.

Takže si to zrekapitulujeme: 13 djs + 13 hodin nonstop taneční muziky + zvukový aparát (4kW). Dále připraveny dva bary včetnì čepovaného pivka a pro hladové taky nìco na grilu. Nepřízeň počasí nám akci taky nezruší, jelikož je celá taneční stage a posezení zastřešeno. Kdo by se nemìl na akci jak dopravit, bude přistaven Party TAXI Zdeňa na tel. 774 002 191. Začátek akce je plánován na 16.00 h a konec kolem 05.00 h ranní.

JZD promotion Open air II.
So 27.srpen 2011, Koupalištì Valašská Senice (akce za každého počasí-zastřešený areál)
Start 16:00 h, Vstup: 70 czk
Djane: Heaton, Alienne
Live: Vitecone
Djs: Matimur, Ian Fuzzy, PapiOil, Martini, X-basse, Siki, Crazyhorse, Pikotronic, Mooka, Johny F.

Open Air

Zdroj: JZD promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET