CITYFEST PIEŠŤANY 2016 DAY AFTER.

Počas uplynulého víkendu sa v Piešťanoch uskutočnilo jedno z najväčších kultúrnych podujatí na území mesta – CITYFEST 2016, ktoré navštívili tisíce ľudí všetkých vekových kategórií z Piešťan, okolitých i vzdialenejších miest.

_MG_0214

Centrum mesta na 3 dni ovládla hudba a zábava a festival prebral mesto Piešťany k životu. Na festivale vystúpili hviezdy ako David Koller z legendárnej kapely LUCIE (CZ), Xindl X (CZ), Kali, Le Payaco, Billy Barman, Miro Jaroš pre Deti a mnohí ďalší.

_MG_0077

S priebehom podujatia a rekordnou návštevnosťou boli spokojní aj organizátori:

“CITYFEST 2016 je za nami. Rekordná návštevnosť, krásne počasie, skvelý program a skvelí ľudia, ktorí vytvorili úžasnú atmosféru. Asi takto sa dá zhrnúť do jednej vety 6 mesiacov príprav, pár bezsenných nocí, nejaké šedivé vlasy a vrásky navyše. Neľutujeme, práve naopak  sme nesmierne radi, že sa nám podarilo naplniť naše sľuby a ročník 2016 bol najlepší. V mene B&R group a agentúry Crea chcem touto cestou našim partnerom, dodávateľom, pracovníkom, dobrovoľníkom, médiam, technickým službám mesta Piešťany, samotnému mestu Piešťany a všetkým, ktorí sa na tomto skvelom podujatí podieľali vysloviť jedno obrovské Ď A K U J E M E ! ! ! Ďakujeme za všetkých Vás, ktorí ste prišli, bavili sa, užili ste si to a vďaka Vám bol CITYFEST úžasný a tieto spomienky nám už ostanú! Ďakujeme aj všetkým, ktorým CITYFEST nejakým spôsobom narušil každodenný život za ich trpezlivosť a pevné nervy. A na záver v neposlednom rade Vám ďakujeme za množstvo správ a emailov, ktoré nám posielate. Veľmi si to vážime a je to pre nás veľké zadosťučinenie a uznanie za našu prácu. „

DAKUJEME

Povedal manažér podujatia Ján Románek z agentúry B&R Group.