CITADELA privezie 23.5. najznámejšie ženské DJ duo planéty – NERVO! 

Tato legendární akce nepřestává udivovat svým žánrovým rozpětím! Na tech/housové edici vystoupil Carl Cox, na tech/minimalové Anthony Rother či Sven Vath, tranceové zaměření již několikrát potvrdil Paul van Dyk, či před pár dny Ferry Corsten.

Nyní Citadela představí oblíbený EDM styl, a to v podobě těch nejpovolanějších – australských sester Miriam a Olivie alias NERVO, v Brně, Bobycentru!

Australské duo NERVO, které tvoří sestry Miriam a Olivia, potvrdilo své první vystoupení na Citadele v brněnském Bobycentru, a to 23. května tohoto roku! DJky, skladatelky, textařky, modelky, zpěvačky a v neposlední řadě dvě velmi pohledné slečny, které dokázaly jako jedny z mála prorazit do světa globálního DJingu. A rozhodně zaslouženě.

Jejich hudební rukopis je podepsán např. pod hymnou festivalu Tomorrowland – The Way We See The World, kterou složily společně s Afrojackem a Dimitrim Vegou & Like Mikem. Následoval singl We’re All No One (Afrojack, Steve Aoki) a spolupráce s Davidem Guettou na singlu When Love Takes Over, který byl po celosvětovém úspěchu korunován cenou Grammy.

Svůj talent propůjčily také skladbám pro hvězdy, jako jsou Kylie Minogue, Nicky Minaj, Britney Spears, Cheryl Cole, Kelly Rowland, Armin van Buuren, The Pussycat Dolls a další.

NERVO vystoupí 23.5.2015 v Bobycentru. Vstupenky budou exkluzivně v prodeji v síti Ticketpro, a to od 499,- (pozor, cena se bude postupně zvyšovat až do 899,-!) V České republice NERVO vystoupily coby headlinerky plážové akce Mácháč či indoor festivalu Magnetic – Citadela je tak uvítá v absolutně nejpočetnější fanouškovské základně, a to v rekonstruovaných prostorách legendárního Bobycentra.

A kdo bude asistovat na hlavním pódiu květnového vydání akce CITADELA? Kdy se spustí předprodej v síti Ticketpro? Sledujte oficiální kanál Citadela(Official) a dozvíte se více: https://www.facebook.com/CitadelaOfficial

Událost  : https://www.facebook.com/events/1597781250437697

NERVO_Citadela_23_05_2015-d

Zdroj: Citadela