Cirkus kanál uvádza Tusté Baletky.

Ďalší zo série koncertov typu „Must See“ sa bude konať už tento piatok 22.1. v Bratislavskom FLAME Music Bar-e na Štefánikovej ulici.

Kapela s extravagantným názvom „Tusté Baletky“ Vám zahrá a zaspieva svoju tvorbou, ktorá je výsledkom zrazenia sa dvoch a viacerých odlišných hudobných žánrov. Aj keby si mnohí chceli myslieť, že ide o nekoordinovaný zhluk zvuku z rôznych nástrojov, budú sa mýliť. Kapelka je zohraná už roky a výsledkom sú songy typu rap-rock.

TB2

Tusté Baletky sa narodili v lete 2013 fúziou rivalských zábavových dvojíc – Dua Feinputz a Dua Safari. Vzájomnou konkurenčnou deštrukciou obidve zostavy prišli o USB kľúče so svojimi party setmi a museli teda spojiť sily a začať hrať niečo vlastné. Formácia s gumenými bicími, požičanou basou, predanou gitarou a vlastným mikrofónom spája rap s rockom, latinom, cirkusom a zásadne debilným spevom. Je to hudba, ktorá napriek tematickému hnusu a vulgarizmom prináša otvorenú myseľ, reálne názory, nereálne predstavy a predovšetkým zábavu pre všetkých, od hmyzu po ľudí.

TB3

Nekontrolovateľná zábava sa začne o 20:30. Vlezné bude 3 eurá na podporu tejto nezabudnuteľnej formácie, ktorá sa už teraz nevie dočkať konca týždňa aj napriek tomu, že sú nezamestnaní.

Zdroj: Tusté Baletky / FLAME Music Bar