Christmas party zoomuje Olivera Giacomotta!

Headlinerem letošního ročníku Christmas party v Pardubicich je charismatický francouzský producent Olivier Giacomotto. Pojdmě si tohoto umělce blíže představit! 

Olivier Giacomotto je právem považován za světově uznávaného producenta a remixéra, jehož tracky se pravidelně objevují v chartech hudebních portálů typu Beatport nebo Traxsource a jsou pravidelně součástí setů umělců, mezi které patří například Carl Cox nebo Richie Hawtin. Olivier byl v minulosti již několikrát nominován v rámci Beatport Music Awards, tudíž o jeho producentských kvalitách nemůže být pochyb.

V uplynulých pěti letech se díky své osobité produkci dostal na pozici mezinárodně respektovaného dje a producenta, který vystupuje na vyhlášených parties a festivalech po celé zeměkouli.

Společně se svým kolegou Johnem Acquavivou jsou majiteli labelu Defenitive rec., na kterém kromě jejich skladeb naleznete například počiny od producentů jako je Umek, Da Fresh, Mladen Tomic či Paco Maroto.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/58640455″ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Kromě elektronické hudby Olivier produkuje tracky pro videohry, filmy a spolupracuje i s popovými umělci světového formátu.

V Česke republice se v minulosti již jednou představil a to v roce 2010 na eventu Elektra a jsme moc rádi, že přijal pozvání i na letošní ročník Christmas party.

Kompletní informace o prosincové Christmas party naleznete na  https://www.facebook.com/christmasparty2010?ref=ts&fref=ts

Předprodej vstupenek v síti Ticketportal – https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131948

1381940_10200696203831793_567246470_n

Zdroj: Touster Production