Chris Corner aka IAM{X} vystúpi už túto nedeľu v Bratislave.

Britský spevák a producent Chris Corner AKA IAMX sa túto nedeľu, 10. februára vráti po viac ako dvoch rokoch na Slovensko. Uznávaný a kontroverzný umelec sa u nás naposledy predstavil so svojou koncertnou šou k albumu Metanoia v roku 2016. Tento týždeň predstaví v bratislavskom  Ateliéri Babylon svoj posledný štúdiový album Alive In New Light (AINL), ktorý vydal 2. februára 2018. Slovenským fanúšikom ho teda predstaví naživo takmer presne rok po vydaní. 

Po úspešnom boji so silnými depresiami, ktoré sa stali hnacím motorom jeho posledných dvoch albumov, sa Chris Corner AKA IAMX vrátil vo februári minulého roka s novým štúdiovým albumom Alive In New Light (AINL). Album označil ako “kinematografickú oslavu svojho oslobodenia od démonov, ktorí ho dlho trápili”. Štúdiovku opisuje ako svoje poďakovanie fanúšikom a zároveň ako pozvánku do novej fázy projektu IAMX’s – do fázy intoxikačnej cesty sebaobjavovania.

Aktuálne turné IAMX nesie názov Mile Deep Hollow Eurotour podľa skladby “Mile Deep Hollow” z albumu AINL. V závere minulého roka, 14. decembra Chris exkluzívne vydal singel “Mile Deep Hollow” v 7mich rôznorodých verziách, resp. remixoch a zároveň predstavil k skladbe oficiálny videoklip: www.youtube.com/watch?v=YpZeU5KeK6w

V rámci turné Mile Deep Hollow Tour 2019 vzniká tiež dokumentárny film.  Vo vybraných mestách  aktuálneho turné Chris prináša okrem koncertov špeciálne diskusné panely, počas ktorých sa s ním môžu fanúšikovia priamo porozprávať a klásť mu otázky. Cieľom diskusií je zvýšiť povedomie o mentálnom zdraví a IAMX ich prináša v spolupráci s nadáciou YouRock Foundation.

Program večera – 10. február, Ateliér Babylon Bratislava
19:00 Open door
20:00 Začiatok koncertu IAMX

Vstupenky na slovenský koncert v rámci Mile Deep Hollow Eurotour sú v predaji TU:
www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/iamx-mile_deep_hollow-eurotour-2019-02-10/

www.IAMXmusic.com 
www.facebook.com/IAMXofficial 
https://twitter.com/IAMX 
www.youtube.com/user/IAMX 
www.instagram.com/IAMX 
https://vk.com/IAMX 

Zdroj: SOUL FOR SHOW