CHCETE SI UCHMATNÚŤ MIESTO NA ŠTARTE EXTRÉMNEHO TATRANSKÉHO BEHU? REGISTRUJTE SA NA RED BULL 400 ŠTRBSKÉ PLESO.

Najťažších 400 metrov vo vašom živote. To vystihuje iba jediné preteky – Red Bull 400. Tie sa 22. augusta 2020 vrátia na Štrbské Pleso. Online registrácia je otvorená už od dnešného dňa, takže dobrodružstvo tohto leta je iba pár klikov od vás.

Filip Nagy – Red Bull Media House

Odhodláte sa na celú dĺžku, alebo si vyskúšate iba 100 metrov, do ktorých dáte všetko? Na výber máte individuálnu ženskú aj mužskú kategóriu, ale tiež mužskú alebo zmiešanú štafetu (v zmiešanej štafete musia byt minimálne dve ženy).  Počet účastníkov je však  limitovaný, tak dlho neváhajte a prihláste sa čo najskôr.

REGISTRÁCIU NÁJDETE NA WEBE REDBULL.SK/400.

Vysoké a strmé skokanské mostíky ste možno doteraz sledovali iba v televízii. Čo tak v auguste vystúpiť z komfortnej zóny a vyskúšať si na jeden legendárny slovenský mostík vybehnúť? Zážitok na celý život máte zaručený a výhľad na Štrbské Pleso bude vizuálnou odmenou, ktorá si na vás počká v cieli.

Peter Kovac – Red Bull Media House

Tento rok je zastávok série Red Bull 400 iba pár. A keďže jednou z nich sú práve Vysoké Tatry, to by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Vidíme sa na štarte!

Tomas Bukoven – Red Bull Media House

FACEBOOK EVENT | @REDBULLSK | #REDBULL400

Zdroj: Red Bull