CHCETE POHODU KAŽDÝ DEŇ? SPESTRITE SVOJE KAŽDODENNÉ PRÍBEHY S NOVÝM BALÍKOM NÁLEPIEK A EXKLUZÍVNOU SLOVENSKOU KOMUNITOU POHODY NA VIBERI.

Rakuten Viber (jeden zo svetových lídrov na trhu textových aplikácií) aj tento rok pokračuje v spolupráci s festivalom Pohoda, ktorý je jeho prvým partnerom na Slovensku. Festival Pohoda si na tomto obľúbenom messengeri založil minulý rok Pohoda Festival Official Communitychatbot-a a teraz sme vytvorili ďalšiu komunitu „Pohoda Festival Slovensko“ ako aj nový balíček nálepiek (sticker pack).

Pôvodná komunita „Pohoda Festival Official“ bude aj naďalej prinášať novinky a zábavné fakty pre zahraničných návštevníkov v angličtine, zatiaľ čo nová komunita „Pohoda Festival Slovensko“ sa zameria primárne na followerov u nás a budeme sa im na nej prihovárať v slovenčine s lokálnym obsahom. V tomto roku plánuje Pohoda na Viberi prinášať aj exkluzívne rozhovory s umelcami počas festivalu v rámci oboch komunít. O ktorých umelcov pôjde, zistíte v najbližších týždňoch tým, že sa pripojíte ku komunite tu:

Pohoda Festival Official community: https://vb.me/11e369
Pohoda Festival Slovensko komunita: https://vb.me/77d38f

Nový balíček nálepiek je k dispozícii na stiahnutie od štvrtka 13. júna a bude stiahnuteľná počas troch mesiacov od spustenia. Sticker pack navrhla naša dvorná dizajnérka Tereza Maco (víťazka Národnej ceny za komunikačný dizajn). Nálepky budú k dispozícii v slovenskej a anglickej verzii. Vzhľad stickerov sa nesie v súlade s našou tohtoročnou vizuálnou identitou a je založený na jednoduchých tvaroch a žiarivých farbách. Mnohé zo samolepiek môžu byť použité na uľahčenie a zrýchlenie každodennej komunikácie, čo reprezentujú heslá ako „Vidíme vás“, „Ahoj“, „Vďaka“, „Áno“, „Nie“, „Yeah“ a mnohé ďalšie. Najbežnejšiu festivalovú komunikáciu zatraktívnia a zefektívnia pekne graficky spracované heslá ako „Zľava od zdravého chlapa !!!“, „Chcem Pohodu každý deň“, „Poďme na pivo“, „Kde je váš stan?“. Tohtoročnou špecialitou je nálepka „Recycle“, ktorá chce povzbudiť ľudí, aby recyklovali odpad na festivale aj doma.

Pohoda Viber Stickers neostanú len na Viberi, ale použijeme ich aj na tohtoročnom merch-i. Detské tričká a piny budú obsahovať niektoré z nálepiek a budú na predaj počas festivalu v Pohoda shope a po festivale online na adrese www.pohodafestival.sk/shop.

Minulý rok si ľudia stiahli balík Pohoda Sticker Pack od štúdia Milk viac ako 385 tisíckrát. Nálepky boli použité v takmer milión správach. Skvelé minuloročné výsledky nás motivujú, aby naša spolupráca priniesla radosť ešte väčšiemu počtu ľudí. Buďte medzi prvými, ktorí sa prihovoria priateľom použitím našich najnovších nálepiek, ktoré si môžete stiahnuť tu:

Balík nálepiek v angličtine: https://vb.me/34469c
Balík nálepiek v slovenčine: https://vb.me/1ce863

Pohoda chatbot je k dispozícii v anglickom aj slovenskom jazyku a môže vás informovať o novinkách festivalu na základe vašich osobných hudobných preferencií. Chatbota môžete sledovať tu: https://vb.me/097b97  

Rakuten Viber

Rakuten Viber spája ľudí – bez ohľadu na to kým sú alebo odkiaľ sú. Vyše miliarda používateľov na celom svete má prístup k širokému spektru funkcií, medzi ktoré patria rozhovory používateľov, videohovory, skupinové správy alebo aktualizácie a diskusie s obľúbenými značkami a celebritami. Používateľom ponúka všetky nástroje, aby sa mohli bezpečne vyjadrovať. Viber je súčasťou Rakuten Group, svetového lídra v elektronickom obchode a finančných službách. Registráciou v spoločnosti Viber si môžete vychutnať najlepšie komunikačné skúsenosti na svete.

Festival Pohoda

Spájanie je najvýraznejším spoločným menovateľom Viberu a Pohody, keďže aj na našom festivale ide o stretávanie ľudí ako aj rozličných hudobných žánrov (alternatíva, indie, elektronika, world music, punk, klasika) či ďalších foriem umenia – literatúra, tanec, vizuálne umenie, film, divadlo. Pohoda získala dve ceny na tohtoročných European Festival Awards – Take a Stand Award a Award for Excellence and Passion, ktorou porota EFA ocenila prínos pre scénu na Slovensku a v Európe Michala Kaščáka. Okrem toho sme si minulý rok odniesli z EFA ocenenie Green Operations Award.

Potvrdení umelci Pohody 2019:

Liam Gallagher, Lykke Li, The Roots, Skepta, The 1975, Mac DeMarco, Charlotte Gainsbourg, Mac DeMarco, Lianne La Havas, Mura Masa, Michael Kiwanuka,  Death Grips, Jeff Mills, Lola Marsh, Morgan Heritage, Little BIG, Vitalic, Sofi Tukker, TOKiMONSTA, Calypso Rose, Dimension, Amadou & Mariam and The Blind Boys of Alabama, The Plastic People of the Universe & Filharmonie Brno, Donny Benét, Bolo nás jedenást’, Akua Naru a ďalší

Viac informácií nájdete na: www.pohodafestival.sk
Lístky na Pohodu 2019 si môžete kúpiť tu: www.pohodafestival.sk/sk/shop
www.pohodafestival.sk / Facebook / Twitter  / YouTube  / Instagram / Spotify / Deezer / Viber

Zdroj: Pohoda