Festival Pohoda 2019 je vypredaný, ďakujeme.

Už týždeň pred otvorením brán 23-teho ročníka Pohody sme naplnili kapacitu nášho festivalu. Lístky na Pohodu sa už nedajú kúpiť na našom webe, ani u oficiálnych predpredajcov a nebude to možné ani na bránach. V našom shope ešte ostáva posledných 100 miest v stanovom hoteli Tent Inn a približne 500 miest na parkovanie v sektore P4 či lístky na mimoriadnu dopravu na festival. Ďakujeme za váš obrovský záujem a tešíme sa na vás už o týždeň na Pohode 2019.

Ekologicky na Pohodu

Rýchlo sa nám míňajú i posledné miesta na parkovanie. Pohoda je ale výborne dostupná aj ďalšími formami dopravy. Cesta vlakom, autobusom, bicyklom či zdieľanou jazdou cez #spolunapohodu šetrí životné prostredie, peniaze, čas na parkovanie a ponúka aj mnoho zábavy s mnohými spolucestujúcimi. V shope máme ešte štyri miesta na Pohodovú prímestskú dopravu z Trenčianskych Teplíc, ako aj miesta v mimoriadnych vlakoch a špeciálnych autobusoch Slovak Lines či spojoch z Trnavského samosprávneho kraja.

Pozor na podvodníkov

Pripomíname, aby ste si nekupovali lístky na Pohodu od secondary ticketingových spoločností, nakoľko žiadna z nich nie je našim partnerom (napr. Viagogo) a ani od ľudí, ktorým nemôžete na sto percent dôverovať. Často predávajú falošné či kradnuté lístky, ktoré sú zablokované a nedostanete sa s nimi na festival. Lístky sú proti falšovaniu chránené viacerými voľným okom neviditeľnými ochrannými prvkami. Čiarové kódy lístkov budú na vstupe kontrolované čítačkami. Na jeden čiarový kód sa dostane do areálu len jeden človek. Falošné lístky nebudú akceptované, pričom za vzniknutú škodu je zodpovedný návštevník. Vidina malej úspory sa tak môže zmeniť na veľkú stratu a sklamanie, pričom na bránach nebudeme predávať žiadne lístky. 

Tešíme sa na vás už o týždeň na 23. ročníku festivalu Pohoda.

Zdroj: Pohoda