Charitatívny stage na festivale Let It Roll!

Na tento rok organizátori najväčšieho drum and bass festivalu Let It Roll pripravili zvýšenie počtu hudobných pódií a zároveň výrazné rozšírenie samotnej hudobnej dramaturgie. V areáli rekreačného strediska Duchonka 22.-23. júna vyrastie špeciálny tretí stage, ktorý bude zaujímavým hlavne svojou filozofiou a taktiež možnosťou ktorú ponúka…

Tretie pódium bude niesť podtitul „charity“ a posunie toto tanečné podujatie do novej hlbšej roviny. V rámci stageu bude totiž počas celého festivalu prebiehať v spolupráci s neziskovou organizáciou Chance 4 Children verejná zbierka, ktorá bude kompletne venovaná na humanitárnu pomoc detským domovom v Trenčianskom samosprávnom kraji.

Okrem tohto solidárneho momentu prinesie Europa2 Charity stage* aj ďalší bonus. Dá možnosť na zviditeľnenie sa novým djským tváram na domácej scéne, z ktorých väčšina dostane šancu po prvý krát vystúpiť pred početným publikom na podujatí daných rozmerov.

Celkovo bude vybratých vyše 20 djov v pestrej hudobnej dramaturgii viacerých elektronických štýlov ako breakbeat, dubstep, reggae, jungle, house či samotný drum and bass. Šancu tak dostane naozaj široké spektrum mladých umelcov. Podmienky a spôsob výberu budú zverejnené už v najbližších dňoch na oficiálnom webe festivalu www.letitroll.sk

„Veľmi nás teší, že sa takto podarí spojiť nezištnú pomoc tým najzraniteľnejším – deťom s pomocou pre začínajúcich mladých umelcov – djom. Pripravili sme tak úplne novú súčasť nášho festivalu so skutočne peknou myšlienkou, ktorá sa dúfame stane pevnou tradíciou“ dodáva Jozef Šiarik – pr manager festivalu Let It Roll Slovakia.

Hlavnými partnermi tohto jedinečného pódia je rádio Europa2 a nezisková organizácia Chance 4 Children, o ktorej aktivitách sa dozviete viac na www.chance4children.sk.

LET IT ROLL open air Slovakia 2012
22.-23. 6. 2012 * Duchonka, Veľká pláž
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal

LIR

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET