Česko-Slovenská dvojitá päsť sa pripravuje rozdrtiť Žilinské námestie.

Tento raz sa tvrdo pripravuje zaútočiť dvojitá päsť priamo zo západu. Červená hviezda v znaku *enjoy alebo *Alternatíva nám nebude k ničomu platná. Dvojka ostrieľaná vetrom z elektro batlov prezývaná aj FRESHBOYS sa pripravuje na naše milé malé štvorcové Žilinské námestíčko.

FRESHBOYS sú československé DJ-ské duo v zložení: Libor Fiala z Púchova a David Steiniger z Rožnova pod Radhoštem. Ich cesty sa stretli začiatkom roku 2008 na akcii s názvom Sonance v považskobystrickom Planet Music Clube, kde obaja hrali ešte sólovo. Hneď na tejto party osvedčil David svoj veľký talent po tom, čo úspešne premiérovo odohral svoj set na gramofónoch, namiesto na CD playeroch. David ešte ako DJ Dawe pôsobil ako rezident v rožnovskom clube Lemonde, avšak vždy viac inklinoval k undergroundovejšej elektronickej hudbe, čo ho štýlovo spojilo do tandemu s Liborom. Ten mal na scéne odohrané viac ako tri roky, takže si zobral Davida pod krídla a vytvorili spoločný projekt – Freshboys. Nasledovali prvé spoločné hrania, kúpa final scratchu, menšie i väčšie akcie a prvé úspechy. Do dnes hrali v mnohých kluboch v Čechách aj na Slovensku a pomaličky dobývajú svet clubbingu a získavajú si srdcia ďalších fanúšikov so svojím nekompromisným proggy tech soundom. Ich sety sú plné sviežich i temných pulzujúcich trackov, ktoré oslovia aj naozaj chladné publikum. Sú rezidentmi akcie INTERGALACTIC.

V piatok 24. mája sa chystajú do žilinského *enjoyclub-u. Videa z tohto čerstvo otvoreného multižánrového priestoru s dvomi parketmi v centre Žiliny si môžte pozrieť na nasledovných videách.

Nezabudnite sledovať internetový podcast / rádio, kde nájdete záznamy / sety DJov z predchádzajúcich akcií https://www.mixcloud.com/ElectroPlayground/ a video reporty z každej akcie www.electroplayground.com/media/video/ . To všetko a omnoho viac môžete nájsť na *Alternatíva a *Main parkete v *enjoyclub-e  tvorenou žilinsko – bratislavskou crew Electro Playground a samozrejme, za ktorými plne stoja a podporujú ich Universal Media ! Hawk & *enjoyfriday !

Zdroj : www.electroplayground.com