Brutal Assault hlási zmeny v line up-e!

Opět máme na poslední chvíli několik vynucených změn v line-upu.

Svoje vystoupení zrušili ELECTRIC WIZARD, kteří mají aktuálně problémy s cestovními pasy, které jsou drženy na americké ambasádě z důvodu žádosti o americká pracovní víza. Jakkoliv šíleně to zní, do konání festivalu je pravděpodobně nedostanou zpět, náhradní si nemohou vyřídit, protože vzhledem ke svojí minulosti nemají v pořádku svoje osobní dokumenty a na občanku přijet nemůžou, protože na ostrovech občanky neexistují. Nakonec jsme se dohodli na přeložení jejich koncertu na příští rok. Jako náhradu přivezeme italský psychedelický doom UFOMAMMUT.

Další změna se týká amerických HC harcovníků TERROR, kteří museli svoje vystoupení zrušit z důvodu komplikací u operace zad zpěváka Scotta. O náhradě za tento slot jsme přemýšleli velmi usilovně a nakonec můžeme s velkým potěšením konstatovat, že se nám podařilo urvat jedno z mála vynikajících živých vystoupeních švédských RAISED FIST!

13680453_1126792220711847_6634003944942611767_o

Dále jsme byli nuceni dělat další drobné přesuny z logistických důvodů a když jsme byli v tom, snažili jsme se reflektovat Vaše nejčastější připomínky ohledně kolizí kapel. Všem se bohužel vyhnout nedá, ale mnohé se nám podařilo vyřešit.

https://brutalassault.cz/cs/running-order/

A2_BA2016_v5.ai

Zdroj: Obscure Promotion