Brilantný klavirista Richard Clayderman, ktorý vystúpi v nedeľu na Slovensku, vďačí za úspech rodine!

Pre najlepšieho klaviristu sveta Richarda Claydermana je rodina najvyššou prioritou. Aj preto, že väčšinu času trávi na cestách po svete, si prítomnosť blízkych veľmi váži. S milovanou manželkou sa snaží tráviť toľko času, koľko je len možné. Oženil sa s ňou v absolútnej tajnosti. Neprezradili to dokonca ani vlastnému psovi!

Klavirista zapísaný v Guinessovej knihe rekordov veľmi dobre vie, aká dôležitá je podpora rodiny. Ako malý bol Richard Clayderman zázračným dieťaťom a len vďaka podpore rodiny dosiahol taký obrovský úspech. Muzikant, ktorý sa preslávil najmä interpretáciou slávnej „Balady pre Adelku“, vystúpi tento týždeň v Bratislave a na slovenské publikum sa veľmi teší. Nenechajte si ujsť nezabudnuteľný koncert v Incheba Expo Aréne už túto nedeľu 31. januára!

Najlepší svetový klavirista, Francúz Richard Clayderman veľmi dobre pozná cenu rodiny! Len vďaka podpore blízkych sa dostal na výslnie a dokáže zvládať obrovský stres.

Richard-Clayderman-piano-sheet-big-piano

„Rodina je pre mňa všetkým. Väčšinu času trávim na cestách po celom svete a o to viac si vážim návrat k blízkym. Neviem si predstaviť, ako by som to všetko zvládal bez svojej skvelej manželky. Rodina je pre mňa naozaj extrémne dôležitá. Je dôvodom prečo žijem vrátane tohto, prečo robím hudbu,“ vyznal sa Richard Clayderman.

Brilantný muzikant bol zázračným dieťaťom. Vypracoval sa aj vďaka podpore otca, ktorý bol učiteľom hudby. Súkromie si Richard Clayderman veľmi stráži, no trochu doň predsa len dovolil nahliadnuť. Prezradil, že s manželkou sa zobrali tajne. Ako obaja svorne tvrdia, bol to najkrajší deň v ich živote.

“Richard a ja sme nechceli veľkú tradičnú svadbu. Chceli sme sa zobrať len my dvaja, v tichosti. Neprezradili sme to dokonca ani nášmu milovanému psovi. Lepší svadobný deň sme si ani nemohli priať. Keď sme opustili radnicu s prstienkami na rukách, svietilo slnko, vtáčiky vyspevovali a my sme boli dvaja najšťastnejší ľudia na svete,“ opísala manželka skvelého hudobníka Richarda Claydermana Typhaine.

Obrovskú slávu Richard Clayderman získal už koncom 70-tych rokov minulého storočia interpretáciou krásnej „Balady pre Adeline“. Je nielen fantastickým klaviristom, ale aj vynikajúcim skladateľom. Vytvoril dokonca vlastný hudobný štýl. Jeho tvorba je dokonalým mixom klasických klavírnych skladieb s popom. Hudobník zapísaný v Guinessovej knihe rekordov ako najúspešnejší klavirista sveta sa počas súčasného svetového turné zastaví aj v Bratislave.

„Na slovenské publiku sa veľmi teším. Naposledy som tu hral pred 9 rokmi a spomínam si, že fanúšikovia boli veľmi spontánni,“ uzatvára Richard Clayderman.

Slávny umelec predal doteraz vyše 80 miliónov albumov a získal 270 zlatých a 70 platinových ocenení. Už ako malé dieťa prejavoval neobyčajný talent. V 6-tich rokoch dokonale ovládal čítanie nôt, v 12-tich rokoch ho prijali na hudobné konzervatórium, ukončil ho v 16-tich. Slovenské publikum má už tento týždeň jedinečnú príležitosť vidieť famózneho Richarda Claydermana naživo.  Vystúpi 31. januára v Incheba Expo Aréne. Lístky si môžete kúpiť v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21559

Zdroj: Propaganda House s.r.o.