Bikefest 2012: Praktické info a line up!

2. ročník hudobno-športového festivalu BikeFest to odpáli už tento weekend. 3 dni nabité adrenalínovým športom a 2 noci kvalitnej tanečnej openair party v nádhernej prírode. Rpinášame vám užitočné informácie.

V prvej rade, celý festival je zadarmo. Bike Centrum Kálnica sa nachádza nad obcou Kálnica v tesnej blízkosti (7 km od) Nového Mesta nad Váhom.

Podrobné info ako sa dostanete na festival nájdete na inormačnom webe festivalu www.bikefest.sk.

BCK

Areál má vlastné parkovisko, no parkovanie bude možné aj na príjazdových cestách. Počas festivalu bude vyčlenená aj nestrážená plocha na stanovanie. V blízkosti festivalu a v meste je však viacero možností ubytovania. V rámci možnosti stravovania, k dispozícii bude niekoľko stánkov s občerstvením, reštaurácia, Koliba, v ktorých budete môcť dodržiavať aj pitný režim.

Program športovej časti, jeho etapy, dráhy a všetky dôležité informácie nájdete na spomínanom info webe www.bikefest.sk.

Hudobná časť:
TRIDENT openair stage – Official Let It Roll Warmup
+ Gluuu.tv chill stage

V rámci oficiálneho LET IT ROLL warm upu sa bude v blízkosti stageu nachádzať aj predajný stánok značky Escape Wear, kde si okrem festivalového LiR oblečena bude možné zakúpiť aj vstupenky na Let It Roll open air 2012, za výhodnú cenu bez poplatkov.

Samotný hudobný openair stage sa bude nachádzať na začiatku svahu a bude disponovať 7kW soundsystémom.

BCK
pre zväčšenie kliknite na obrázok

piatok – 18.5.:
22:00 Paplon [sk]
23:30 Dolyx + Remo [sk]
01:00 Philip TBC [cz]
02:30 Fatboy [sk]
03:45 Insect [sk]

sobota – 19.5.:
22:00 Conect [sk]
23:00 Amphibios live [sk]
00:00 Ear Drum Kru live [sk]
01:00 Body & Soul [at]
02:30 Kato [sk]
03:45 Gesi [sk]

Počas festivalu sa bude nakrúcať ďalšie pokračovanie relácie Evolution. Ak si budete chcieť oddýchnuť, alebo budete mať chuť na chill a kultúru, v reštaurácii bude pre vás prichystaný Gluuu.tv chill stage. Cez sa budú premietať relácie o hudbe o športe a rôzne iné zaujímavosti. Večer sa všetko zmení na party v štýle house music. Tento priestor poslúži aj ako malá náhrada v prípade nepriaznivého počasia.

bikefest 2012

Zdroj: Bikefest 2012
Publikoval: Redakcia GREGI.NET