AMO už pokrstili album Positive v Prahe a chystá sa aj Bratislava!

Skupina AMO má za sebou český krst nového albumu Positive. Pokrstili ho v centre Prahy minulý týždeň počas ich prvého koncertu v rámci turné AMO Positive tour. Za krstného otca si hudobníci vybrali Kata z teraz už legendárnej skupiny Chaozz, aktuálne lídra Prago Union.

„Prišlo mi to ako zaujímavý nápad, keďže sme fanúšikmi Prago Union, hrávame s kapelou ako oni a chceli sme ako krstného otca niekoho, kto aktuálne hráva a koho zároveň rešpektujeme“ vysvetlil Moe z AMO. „Želám doske aby sa jej a chalanom darilo, a ja to teda pokrstim po svojom.,“ zaželal novinke Kato, ktorý ju pokrstil novými porcelánovými zubami a zahryzol do belasého CDčka. Že si chalani vybrali vynikajúco ukázali reakcie priamo v Lucerna music bare. „Bol to super trip do Prahy. Milujem to mesto, vždy ma niečim prekvaví, tentokrát to bolo výborné pohostenie organizátorov a neskutočná párty v nočnom kube s našou kapelou, ktorá nás ešte viac utužila. Samozrejme verím, že bratislavský krst bude ešte lepší, čo očakávajú aj naši zahraniční hostia Damalistik a U-Cee.“ dodáva Opak z AMO.

Slovenský krst si chalani zo skupiny AMO naplánovali na 27. 10. 2011 v bratislavskom Rivers clube na Tyršovom nábreží so začiatkom o 20:00. Na slovenskom krste sa objaví tiež veľa zaujímavých zahraničných hostí ako U-Cee /DE/ alebo Damalistik /FR/ a z domácich interpretov nebude chýbať Misha, alebo Lasky zo skupiny Para.

Lístky na tento krst sú v predpredaji v sieti Ticketportal


AMO POSITIVE TOUR:
28.10. Šaľa / Metro Club
04.11. Martin / M Club
05.11. Poprad / Rockfabric
10.11. Košice / Tabačka Kulturfabrik
11.11. Prešov / Wave Club
12.11. Banská Bystrica / Ministry
16.11. Ružomberok / Športová hala
18.11. Lučenec / Dom Kultúry
19.11. Žilina / Smerr Pub
26.11. Čadca / Zion Club

AMO

Zdroj: Gregoragency.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET