Bezinka – fitcentrum nielen pre celebrity!

Čo má spoločné Thomas Puskailer, Ivana Christová a rockeri Georgio Babulic a Miko Hladký zo skupiny Gladiator? Myslíte si, že nič? Omyl! Všetci totiž trénujú vo fitcentre Bezinka, kde tvrdo makajú na spoločnom albume: „v zdravom tele – zdravý duch“!

Polovica rockovej skupiny Gladiator a spevák s najširším úsmevom v slovenskom showbiznise si povedali, že v lete musia mať skvelú postavu. Svoje rozhodnutie zobrali natoľko vážne, že sa rozhodli využiť aj profesionálne služby renomovaného bratislavského fitcentra Bezinka.

20120530_061.JPG

„Na festivalovú sezónu sa pripravujeme hudobne aj kondične, aby sme to všetko zvládli v pohode a s úsmevom.“ Prezradil Georgio Babulic. Spevák Miko Hladký zároveň dodal: „Už dlhšie sme s Georgiom koketovali s myšlienkou navštíviť nejaké fitko, ale až prístup pána Bezáka nás posunul od myšlienok k činom.“

20120530_100.JPG

Okrem šarmantných rockerov z Gladiatoru vo fitcentre pravidelne trénuje charizmatický Thomas Puskailer. Spevák, herec a tanečník je zástancom hesla: „naše telo je náš chrám“ a i preto sa snaží aspoň trikrát do týždňa svoj chrám obohatiť o primeranú dávku energie a endorfínov.

20120530_105.JPG


„Cvičenie v posilňovni a celkovo pohyb mi prináša radosť a neskutočne dobrý pocit. Snažím sa svoje telo udržiavať v neustálej kondícii. Behám, bicyklujem, dvíham činky a raz do týždňa chodím aj na plaváreň. V Bezinke sa cítim úžasne. Majú skvelé vybavenie a sú tu všetci veľmi priateľskí a ústretoví!“
Neskrýva nadšenie Thomas Puskailer.

20120530_174.JPG

Fitcentrum Bezinka vzniklo v roku 1991 ako jedno z prvých komplexných fitnescentier na Slovensku. Od vtedy si drží profesionálno-rodinné renomé a kladie ešte väčší a väčší dôraz na svoje služby a spokojnosť každého jej člena.

20120530_239.JPG

„Je to veľmi príjemné, že v dnešnej dobe a v časoch veľkej konkurencie, ktorá v Bratislave je, si ľudia k nám nájdu cestu. Chodí k nám cvičiť chalani z Gladiatoru, Thomas Puskailer s manželkou, operný spevák Jožko Benci, Ján Filc, Ivana Christová… Ponúkame najmodernejšie vybavenie a rodinnú atmosféru s vysoko kvalifikovaným personálom.“ Podelil sa o spokojnosť majiteľ Bezinky a bývalý československý hokejový reprezentant Marián Bezák.

Fitcentrum Bezinka sa môže pýšiť zlatou medailou, ktorú jej za rozvoj fitness na Slovensku udelila Medzinárodná federácia kulturistiky a fitness. Viac informácii o fitnesscentre nájdete na www.bezinka.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko
Publikoval: Redakcia GREGI.NET