XXL Fest 2011: Hardwell!

Jedným zveľkých lákadiel na XXL Fest-e bude bezpochyby holandský dj Hardwell. DJ, ktorého vystúpenie na poslednej edícii Sensation v Prahe bolo jednoznačne najlepšie a tancachtivý dav svojim setom takmer priviedol do šialenstva!!!!

Hardwell


Prečítajte si, čo o ňom píšu recenzie po akcii.

„Lidé na tribunì stihli nabrat síly potřebné ke zničujícímu finále. O to se postarala vycházející star jménem Hardwell. Že zahraje svùj nejvìtší úspìch, singl Tiësto vs. Hardwell – Zero 76, hraničilo s jistotou, ale že předvede zbrusu nový remix na Tiëstovu klasiku Love Comes Again, to bylo překvapení! Dav bouřil bìhem tracku Martin Solveig – Ready 2 Go, bìhem hitu SHM + Laidback Luke – Leave The World Behind, publikum jásalo i při opakované hitovce Justice vs. Simian. Výborný byl Reaver od Marca V, aplaus si zasloužila i kombinace Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S. – Show Me Love vs. Be. Úplný závìr předznamenala bomba TV Rock a přídavkem byl (už notnì zprofanovaný) Kernkraft 400. Celkovì velmi dobře, Hardwell se ukázal jako jednoznačnì nejvìtší hvìzda ročníku 2011!“

DJ HARDWELL sa predstaví návštevníkom XXL Fest-u už hneď v prvý deň festivalu vo štvrtok o 01:00 hod.na Europa 2 pódiu po boku svetovo uznávanej hviezdy DASH BERLIN-a, ktorým budú supportovať dji Marcus Cooper z Čiech, ale i Slováci Pico, Fester a mnohí ďaľší.

XXL Fest 2011

Zdroj: XXL Fest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET