Bez opony s Nelou Pociskovou! 

Známa slovenská herečka a speváčka Nela Pocisková, bude hosťom Jakuba Abraháma v talkshow Bez opony. Tešiť sa na ňu môžete v nedeľu 1 . 2. 2015 v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Je mladá, krásna, talentovaná a mnohými obdivovaná. Už pomerne od mladého veku je úspešnou muzikálovou herečkou, speváčkou a v neposlednom rade hviezdou televíznej obrazovky. Jej debutový album s názvom WAR, z ktorého pochádza aj jej veľký hit So In Love sa dočkal obrovského úspechu. Ako speváčka absolvovala aj svoje veľké koncertné turné NELA LIVE TOUR 2013. Spievala s mnohými úspešnými spevákmi, bola hosťka na koncerte úžasného tenoristu Adrea Bocelli, vyhrala  tanečnú show Let´s dance, ale aj súťaž EUROVISION SONG CONTEST. Na Slovensku azda niet človeka, čo by aspoň nepočul o seriálovej Nine Dolinskej z populárneho seriálu Búrlivé víno, kde je jeho hlavnou hrdinkou. Zdá sa teda, že čoho sa chytí, to má úspech… Ale aká je táto mladá dáma naozaj, aké sú jej radosti a starosti, to vie iba ona sama. Nazrieť do toho však môžete aj Vy v prvej novoročnej talk show Bez opony, kde sa s ňou hostiteľ herec Jakub Abrahám porozpráva vo svojej talkshow o jej pracovnom i súkromnom živote.

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred dvomi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
1. 12. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

Plagat_Bez opony s Nelou Pociskovou

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.