Bez opony s Jaroslavom Žídekom!

Májovým hosťom Jakuba Abraháma v talkshow Bez opony nebude herec, spevák ani moderátor. 33. hosťom talkshow bude šéfkuchár Jaroslav Žídek! O svojom živote porozpráva v nedeľu 22. 5. o 17.00 hod. v Istra Centre v Devínskej Novej Vsi.

Jedlo na nás kričí doslova odvšadiaľ. Stále nové recepty, návody, rady…  Do povedomia sa stále viac dostáva zdravá, poctivá strava, aká tu vždy bola. A vyrastali na nej celé genrácie našich babičiek – domáce farmárske potraviny od sezónnej zeleniny a ovocia, tradičného masla až po kvalitné mäso. Presne také suroviny vo svojej kuchyni používa aj posledný hosť talkshow Jakuba Abraháma Bez opony v tejto divadelnej sezóne. Mnohí ho poznáme práve z obrazoviek slovenských televízií, kde uvádzal svoje kulinárske programy ako Nebíčko v paupuľke, alebo slovenskú verziu relácie Áno, šéfe!, kde pomáhal zúfalým gastronómom postaviť svoj podnik na nohy. Spolupracoval s mnohými svetovými kuchárskymi osobosťami po rôznch kútoch sveta, napríklad Česko, Švédsko, Dánsko, Nórsko, Anglicko, Taliansko, Francúzsko či Španielsko, no nakoniec zakotvil práve na Slovensku. Za svoju prácu získal niekoľko prestížnych ocenení Gurman Award a je autorom viacerých kuchárskych knižiek. Už niekoľko rokov jeho reštaurácia Albrecht patrí medzi špičku slovenských reštaurácií. Sám však tvrdí, že nemá rád, keď si kuchár rieši svoje ego na tanieri.

Jakub Abrahám je herec a moderátor pôsobiaci v dabingu, rozhlase a divadle. Od roku 2011 je zakladateľom a riaditeľom Činoherného klubu v Bratislave, v rámci ktorého má aj svoju talkshow Bez opony, kde už vyspovedal desiatky známych osobností z kultúrneho života.

Hudobní hostia: speváčka a herečka Juliána Hamranová a spevák kapely King Shaolin – Dominik Štofko, ktorý zaspieva svoj aktuálny rádio hit z pripravovaného CD.

Talkshow Jakuba Abraháma Bez opony
22.5. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

Plagat_Bez opony_Zidek

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.