Bez opony s Richardom Stankem!

Aprílovým hosťom talkshow Bez opony bude uznávaný slovenský herec Richard Stanke. O svojom živote pred i za oponou porozpráva v nedeľu 3. 4. o 17.00 hod. V Istra Centre v Devínskej Novej Vsi.

Richard Stanke začal svoju kariéru už ako detský herec. Jeho večne mladý šibalský úsmev, charizmatické herectvo, blonďavé vlasy a nezameniteľný hlas z neho robia výraznú hereckú osobnosť presahujúcu slovenské hranice. Dlhoročný a popredný člen činohry Slovenského národného divadla ukončil štúdium na VŠMU v rokoch 1989/1990. Okrem herectva je veľmi angažovaný a aktívny aj v občianskych a verejných záležitostiach. Svoj hlas prepožičal mnohým postavám v dabingu, prvý raz už ako sedemročný. Okrem domovskej scény hosťuje aj v ďalších bratislavských divadlách, natočil desiatky filmov, inscenácií či seriálov nielen doma, ale aj v susednom Česku, kde je taktiež mimoriadne obľúbeným hercom. O svojom súkromí na verejnosti zásadne príliš veľa nerozpráva, ale kto vie, možno práve u nás urobí výnimku.

Jakub Abrahám je herec a moderátor pôsobiaci v dabingu, rozhlase a divadle. Od roku 2011 je zakladateľom a riaditeľom Činoherného klubu v Bratislave, v rámci ktorého má aj svoju talkshow BEZ OPONY, kde uz vyspovedal desiatky známych osobnosti z kultúrneho života.

Hudobní hostia: Juliána Hamranová a Filip Biró

Bez opony
3. 4. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

PLAGAT_bez opony_richard stanke

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.