Bez opony s Adelou Banášovou! 

Známa slovenská moderátorka Adela Banášová prijala pozvania Jakuba Abraháma do jeho talkshow Bez opony. Tešiť sa na ňu môžete v nedeľu 3. 5. 2015 v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Je vysoká, štíhla, úspešná… a je to blondína! Už niekoľko rokov sa drží na pomyselnom slovenskom moderátorskom Olympe. Je trefná, vtipná, charizmatická, skrátka ako stvorená pre svoju prácu. V televízií začínala už ako 16- ročná a úspešne sa tam drží dodnes. Rádiovú dvojicu ešte donedávna tvorila s Matejom „Sajfom“ Cifrom, s ktorým moderovali u poslucháčov mimoriadne obľúbenú rannú show.  Popularitu postupne získavala v projektoch ako Slovensko hľadá SuperStar či neskôr Česko-Slovenská SuperStar, potom to už išlo bleskovou rýchlosťou. Stala sa tvárou rôznych ťažiskových programov, uvádzala vlastnú televíznu Adela show, tanečnú súťaž Let´s dance, bola porotkyňou v Talentmánií, je niekoľkonásobnou držiteľkou televíznej ceny OTO a dvakrát jej absolútnou víťazkou. Pôsobí vo viacerých televíziách a je ich akýmsi esom v rukáve. Momentálne jej humor a pohotovosť môžete obdivovať v reláciách Milujem Sovensko a Chart Show. V Slovenskom národnom divadle úspešne uvádza svoju talkshow pod názvom Trochu inak s Adelou Banášovou, ktorej záznam vysiela televízia TA3. Počuť ju môžete aj na vlnách Slovenského rozhlasu v jej relácií Spojky. Májovým hosťom Jakuba Abraháma bude skrátka tá najlepšia z najlepších. A vôbec, aké to bude keď bude Adela BANÁŠOVÁ v kresle hosťa?

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred dvomi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
4. 5. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

Plagat

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.