Beefeater MIXLDN: Charlie One, Jan 2, Jiří Burian a najlepší barmani na jednom pódiu!

Beefeater MIXLDN je nejvíc cool barmanská soutěž všech dob. Probíhá po celém světě a ve čtvrtek 29. října se koná její česko-slovenské finále v Praze. A protože jde o Londýn, budou hrát na téhle velkolepé koktejlové party Charlie One s Janem 2 a DJ Jiří Burian.

Už tento čtvrtek se přesvědčíte, že můžete být v Praze a v Londýně najednou. Nejlepší barmani z Čech a ze Slovenska budou soutěžit o účast na celosvětové soutěži Beefeater MIXLDN ve Velké Británii, anglicky bude mluvit nejen porota, ale nejspíš i vy po všech těch genových drincích, které ochutnáte, a hlavně – atmosféru, kterou na městě na Temži tak milujeme, dotáhnou do dokonalosti Charlie One s Janem 2 a DJ Jiří Burian.

jiri burian

„Máme připravený speciální DJ set. Oproti klasickým koncertům s Ohm Square nám taková vystoupení dávají větší volnost ve výběru hudby i v tom, jak si s ní hrajeme. Můžeme míchat různé styly a to nás baví! Ale některé elementy Ohm Square tam lidi taky uslyší. Určitě vytvoříme naživo nějaký nečekaný bootleg!,“ říká zpěvačka Charlie One.

Jiří Burian, který se věnuje hlavně svým projektům Republic of Two a Kapitán Demo, nám zahraje DJ set plný současných i starších britských hitovek. Pokud ho posloucháte na Radiu 1, víte, že se můžete těšit na kytary i elekroniku, ale hlavně na London sound v té nejlepší kvalitě.

beefeater_ohm square

Na Beefeater MIXLDN si pití i originální britské dobroty pořídíte za velmi přátelské ceny a starat se o vaši žízeň budou barmani z Bugsy’s Baru.

Beefeater MIX LDN
Čtvrtek 29. října od 18:00
Štencův dům,  Salvátorská ulice, Praha 1
Vstup je zdarma!
FB událost: https://www.facebook.com/events/985055368217689/

Zdroj: M-Ocean – event management & promotion