Beats for Love 2017: Prvé informácie.

Pomaly, ale isto sa blíži jubilejný 5. ročník najväčšieho festivalu elektronickej tanečnej hudby v srdci Európy – Beats for Love. Organizátori oznamujú prvého headlinera. Prvýkrát v ČR vystúpi svetoznámy Sigala, ktorého meno vystrelilo rýchlo hore a na YouTube má viac ako stovky miliónov videní. 

Sigala, vlastným menom Bruce Fielder je britský producent a DJ, ktorý sa do povedomia celého sveta dostal v roku 2015 vďaka singlu Easy Love, v ktorom sa objavujú samply tracku ABC od Jackson 5. Táto skladba debutovala na 71. priečke v UK single chart a hneď ďalší týždeň vystrelila na 1 miesto! 

V Českej republike Sigala vystúpi prvýkrát, a získať ho pre festival Beats For Love nebolo jednoduché. “Snažili sme sa ho zabookovať už minulý rok, ale bohužial sa to nepodarilo. Preto sme veľmi radi, že sa nám to teraz podarilo a Sigala vystúpi prvýkrát v ČR na jubilejnom 5. ročníku festivalu” prezradil riaditeľ Beats For Love – Kamil Rudolf. 

Sigala vystúpi na novom hlavnom stagei, ktorý sa bude nachádzať v priestore festival parku na obrovskej ploche Dolnej oblasti Vítkovic, kde sa zmestí až 10 000 ľudí. “Sigala bude vystupovať v sobotu večer, a mal by byť jedným z mnohých umelcov, ktorí budú festival ukončovať – dodal na záver Kamil Rudolf. 

Vstupenky sú aktuálne v predaji za 390kč + manipulačný poplatok.  Bola spustená limitovaná edícia vianočných balíčkov – dve vstupenky za 648kč + manipulačný poplatok. 

V predaji sú aj vstupenky na Love kemp a festivalové parkovisko. Všetky informácie nájdete na webových stránkách www.b4l.cz alebo na facebookovom profile: www.facebook.com/beats.for.love.

Zdroj: B4L