Bass Invanders 01: 15. decembra na Plťke v Bratislave!

Oznámenie prijaté 1.12.2011 … Zdravím ťa JA, Rauo Uhrao veliteľ veľkej vesmírnej flotily. Som na lodi na Dunaji, rád ťa vidím, že si znovu obnovil spojenie. Máme tu s vami opäť veľa práce, vyžarujete stále viac hrubých vibrácií a priťahujete meteority svojím negatívnym myslením.

My ho nemôžeme odkláňať, inak by ste nepoznali dôsledky svojho negatívneho myslenia. Áno som tu aj s Winchenzom na lodi Plťke. Stále Vám pomáhame, ale nebudeme to robiť do nekonečna. Blíži sa ďalšia udalosť, ktorá vám zmení život. Všetko sa deje s dovolením nášho milovaného stvoritela. Milujeme vás, Rauo, Winchenzo a daľší z Plejád tu sú na lodiach nad Vami. Vy naši pozitívny bratia a sestry. Milujeme vás a dávame Vám do pozornosti toto božie kozmické galaktické dielo, túto rajskú hudbu. Prídite a obrňte sa voči jašterom ktorí sa Vás snažia očipovať. STOP čipizácii vecí a ľudstva.

BASS INVADERS 01
DUBSTEP_BREAKBEAT_ELECTRO
super fresh oldschool breakthrough dancefloor smash galactic music from the future!
RAUO UHRAO (Cosmic People/UNI)
WNCHNZ (Beatbenders/SK)
+ GUEST

Dôležité upozornenie – organizačný výsadok si potrpel na kvalitnom kozmickom zvuku, preto očakávajte naozaj masívny zvukový zážitok zo zostavou Ecler. Na vlnách Dunaja sa na Vás tešíme vo štvrtok 15.12.2011 a to len za jedno oko (1 EURO).

https://www.facebook.com/rauouhrao
https://soundcloud.com/rauouhrao
https://bit.ly/zirowan
https://bit.ly/zirotu
https://www.myspace.com/beatbenders
https://www.facebook.com/beatbenders
https://www.facebook.com/events/261464513911694/

Bass Invanders

Zdroj: Bass Invanders
Publikoval: Redakcia GREGI.NET