Basil O’Glue & Styller – Saturated!

Basil O’Glue a Styller, dva z najsľubnejších talentov na progtrance scéne, z nahrávkami na top vydavateľstvách ako Coldharbour, Armada, Black Hole, či Fraction, spojili svoje sily aby vytvorili vlastné nezávislé vydavateľstvo s názvom Saturate Audio.

Zvesti posledné dni kolujúce na sociálnych sieťach a fórach sú teda pravdivé a Saturate Audio vám hrdo predstavuje svoj prvý release.

Prvá skladba na vydavateľstve sa nazýva „Saturated“ a je od samotných majiteľov. Original mix vystihuje presne to, čo máme dnes radi na tanečnej scéne a čo dnes označujeme za progressive trance – hlboké melódie a veľký priestor nahrávky. Saturated je brilantná, temná a mysteriózna cesta do neznáma, s hlbokou basou, temperamentnými rytmami a unášajúcou atmosférou, ktorá drží klabera v očakávaní, čo bude nasledovať. Stred skrýva pekné a chutné prekvapenia vo forme obrovského rave leadu, pri ktorom viete, že dav bude radosťou kričať a šalieť. Beat sa vráti spolu s veľmi silnými melodickými témami, pri ktorých je ťažké zostať mimo diania a sú servírované na tých správnych miestach.

Druhá verzia v balíku je remix od ruskej dvojice Abstract Vision & Elite Electronic. Populárne ruské duo prichádza z tvrdším prepracovaním a s dôrazom na techtrance. Prepracovaná rytmika a energická basová linka sa bijú celým remixom spolu zo stúpajúcim synthom gradujúcim energiu. Stred skladby otvára melodický motív originálu dotvorený epickým a výrazným spôsobom.

Basil O’Glue & Styller – Saturated nájdete 24. septembra na Beatporte a o dva týždne vo všetkých dôležitých obchodoch s hudbou.

Pesničku hrajú a podporujú: Armin van Buuren (v ASOTe), Markus Schulz (v GDJB),  Aaron Camz, Aerofoil, Danilo Ercole, Gai Barone, Grube&Hovsepian, John „00“ Fleming, Mr.Pit, Solid Stone, Snatt & Vix, Skytech, Tucandeo a ďalší.

Zdroj: Branislav „Styller“ Klinko