Balkan Beats: 27. augusta v KC Dunaj

Horkokrvná balkánska veselica, ktorá rozviaže stiahnuté kravaty a rozpletie všetky vrkoče. Pripravte sa na divoké hopá, priatelia! Spolu vytvoríme kruh južanských tancov, kým sa neskrotné rytmy world music, cez balkan gypsy až po klezmer nezapíšu do našej DNA. Živelným bašavelom nás budú sprevádzať DJi Julah a Gadjo.cz. 👏🎺🎶🎻

DJ Julah je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. K balkánskym žúrkam ho nakopla ešte v 90-tych rokoch hudba v Kusturicovom filme Underground. Ako DJ má najradšej južanskú „všehochuť“, ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika. Julah má za sebou hrania nielen doma, ale aj v Poľsku, Maďarsku a Česku, na jednom pódiu spolu s hudobníkmi ako Boban Markovic Orkestar (SRB), Los Chilakillerz (MEX) či Sena Dagadu (GHA). “Párty sú fajn, hrajú sa rôzne žánre z rôznych kútov sveta, ľudia sú milí a temperamentní. Jednoducho kozmopolitná Bratislava,” opisuje s úsmevom atmosféru Balkan Beats.

DJ Gadjo.cz je DJ, ktorý so sebou prinesie žánrovú drzosť a divokú hudbu, ktorej však nechýba duša. V jeho originálnom podaní vedľa seba tancujú world music, gypsy, balkan, mexická cumbia či electro swing. Gadjo.cz už viac ako 15 rokov pumpuje tanečnú vášeň do davov na českých, ale aj európskych festivaloch aj kluboch či súkromných oslavách.

🗓️ 27. 8. (sobota)
🕘 Štart: 21:00 hod.
📍 Miesto: Nedbalova 435/3, Bratislava
🎫 Vstup: 5€
FB event: https://www.facebook.com/events/786778375847106

Zdroj: KC Dunaj