Bad Karma Boy predstavia v KC Dunaj nová album!

Ako znejú noví Bad Karma Boy naživo, sa môžete presvedčiť už tento štvrtok 30. októbra v KC Dunaj. Juraj Marikovič, Adela TihlárikováPeter Hrabě predstavia svoj druhý album Údolia a kopce, ktorý sa minulý týždeň stal najpočúvanejšou nahrávkou na Deezeri.

Bratislavská kapela si na oslavu svojho nového albumového počinu pozvala zaujímavých hostí. Walter Schnitzelsson vystúpia v akustickej zostave a DJ sety zahrajú elektronický producent FVLCRVM Purist.

Album Údolia a kopce prezentuje Bad Karma Boy ako vyzretejšiu kapelu so slovenskými pesničkami, ktorým nechýba hitový potenciál, nádych psychedélie a skupina ním robí výbornú reklamu slovenskej alternatívnej scéne. Novú štúdiovku predznamenal už úvodný singel „Dunaj“ a na koncerte v KC Dunaj bude k dispozicii ako CD a vinyl aj s merchandisingom v grafickom podaní Damiána Pastirčáka.

Bad Karma Boy si na svoj špeciálny deň pozvali kamarátov a hudobníkov z Walter Schnitzelsson, FVLCRVMPurist, ktorí celému podujatiu vytvárajú atraktívny line-up.

BAD KARMA BOY je bratislavská kapela, ktorá sa nebojí experimentovať, ale zároveň si vo svojich skladbách zachováva priamočiarosť a pesničkársky charakter. Výsledkom sú piesne s osobitnou atmosférou, ktoré sa opierajú o tradičný inštrumentálny základ (gitara, basa, klávesy, bicie), doplnený zaujímavými aranžmánmi nástrojov ako violončelo či vibrafón.

WALTER SCHNITZELSSON ACOUSTIC tvorí Jozef Rezník s doprovodom famózneho hráča na tubu Dominika Kobulnického. Celý koncert sa tak nesie v akustickom duchu netradičného spojenia gitary a tuby, čo niekedy vytvára pocit pravej indie dychovky. Pre milovníkov akustického zvuku a piesní o živote je tento koncert nutnosťou.

FVLCRVM je bočný klubový projekt Pištu Kráľoviča z kapely Nvmeri (ex-The Uniques). FVLCRVM spája energické subžánre súčasnej klubovej scény od JerseyClub, Footwork či Future Garage melodickými R&B spevmi a tuhou hlboko basovou rytmikou.

2/3 PURIST sú Alan Prekop a Juraj Peták, ktorí sú tiež známi aj ako zakladajúci členovia a dve tretiny mladej bratislavskej elektropopovej kapely Purist. Tá má na konte už jedno EP a práve sa pripravuje na vydanie štúdiového albumu Colourful Noise, ktorý nahrávala v Kodani. Tentokrát sa predstavia ako DJs, ktorí vám ponúknu prierez hudby, ktorú majú radi. Cez ich DJ-sety načrtnú, čo ovplyvňuje ich tvorbu a rovnako ukážu, čím sa radi bavia, keď práve nestoja na pódiu.

Facebook: https://www.facebook.com/BadKarmaBoy 
Predpredaj na koncert v KC Dunaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1927/bad-karma-boy-release-party

Banner-BKB-release-300x300

Zdroj: Slnko Records