Bad Karma Boy štartujú letnú festivalovú sezónu novým klipom!

Bad Karma Boy sú na prahu letnej sezóny a budete ich môcť stretnúť na viacerých slovenských a českých hudobných festivaloch. Ešte predtým si určite pozrite ich nový klip k skladbe Všetky cesty, ktorý rezonuje farbami všetkých ročných období. Nominanti cien Radio_Head Awards čerstvým videom nadväzujú na úspech úvodného albumového singlu Dunaj

Bad Karma Boy vydali v minulom roku na značke Slnko Records svoj druhý album Údolia a kopce. Z neho sa uchytila hneď prvá pesnička Dunaj, s ktorou to kapela dotiahla až do finálnej nominácie na singel roka v ostatných Rádiohlavách. Skladba Všetky cesty je Dunaju dôstojným nasledovníkom. Druhý zverejnený kúsok z albumu dostáva vizuál, ktorý zodpovedá mierne psychedelickému zvuku a atmosfére piesne. Autorom klipu je dlhoročný kamarát kapely, režisér a kameraman Viktor Cicko v spolupráci s Ing. Výrostkom a Braňom Vinczem.

https://youtu.be/jIurkBsfNbY

„Minutáž skladby je dosť krátka. Preto sme prišli s nápadom, ktorý je úplne jednoduchý, ale povedali sme si, že sila hudby to utiahne. Retro škodovka trmácajúca sa štyrmi ročnými obdobiami. Zdá sa to všetko bezproblémové, ale realizácia bola technicky dosť náročná. Našťastie mal celé nakľúčovanie pozadia na starosti Peter Výrostko, ktorý je top človek na postprodukciu na Slovensku,“ odhaľuje viac o natáčaní Viktor Cicko z ateliéru Pop Studio.

S výsledkom je spokojné aj mladé bratislavské trio. „Trvalo nám nekonečne dlho, kým sme sa dostali k natáčaniu tohto klipu. Turné, práca, príprava festivalov a ďalšieho jesenného turné spravili svoje. Nakoniec sa to ale podarilo a sme radi. Na Všetky cesty máme snáď najlepšie reakcie z celého albumu. Skladba výborne funguje aj naživo a na Soundcloude má najviac pozretí, tak snáď sa klip bude páčiť,“ hovorí spevák, gitarista a producent Juraj Marikovič.

Bad Karma Boy_video thumb

Bad Karma Boy majú pred sebou rušné leto. Kapelu budete môcť vidieť a počuť napríklad na United Islands of Prague, Besede u bigbítu, Grape festivale a ďalších podujatiach. To najbližšie sa koná už dnes na bratislavskom Hlavnom námestí, kde Bad Karma Boy vystúpia v rámci Koncertu belasého motýľa na podporu ľudí so svalovou dystrofiou. Vstup na akciu je voľný.

Facebook Bad Karma Boy: https://www.facebook.com/BadKarmaBoy
Web Bad Karma Boy: https://bad-karma-boy.com

FESTIVALOVÉ TURNÉ
09.06.2015 Bratislava, Hlavné námeste, Koncert belasého motýľa
19.06.2015 Banská Bystrica, Rockscape
20.06.2015 Praha, United Islands of Prague
21.06.2015 Trenčianske Teplice, ART film festival
30.06.2015 Bratislava, Magio pláž
04.07.2015 Vráble, Festival Familiar
17.07.2015 Zvolen, Culturebox Festival
18.07.2015 Nové Mesto nad Váhom, AKM Culture Days
25.07.2015 Trenčianske Bohuslavice, Žákovic Open
01.08.2015 Tasov, Beseda u Bigbítu
07.08.2015 Nitra, FLAAM Festival
08.08.2015 Trenčín, Festival Ostrov
14.08.2015 Piešťany, Grape Festival

Zdroj: Slnko records