B-Joey pokračuje v odkaze Humanity, volá za hlasy nevinných.

B-Joey pokračuje v posolstve skladby Humanity, ktorou vzbudil pozornosť v Bielom dome. V novom singli “The Voice of Innocent” volá za hlasy nevinných! Skladbu venoval svojim dvom dcéram.

Ešte v závere minulého roka si B-Joey urobil anketu, v ktorej požiadal fanúšikov, aby vyjadrili názor na to, ktorá z jeho šiestich skladieb ich oslovila najviac. „Na základe reakcií som usúdil, že môžem pokračovať v posolstve piesne Humanity, ktorú som venoval podpore mieru na Ukrajine,“ poznamenal B-Joey.

Inšpirovať sa nechal svojimi dcérami, pretože práve deti sú pre neho motiváciou, pre ktorú má zmysel nevzdávať sa meniť svet k lepšiemu. Ako dodal, v dobe, kedy sa svet topí v rôznych vojnových konfliktoch, zločinoch a podlosti je ich úprimná radosť ostrovom nádeje. „Ako otec dvoch malých dcérok vnímam úplne inú stránku sveta. Deti sú stále šťastné. Za jednoduchú hru s nimi, za sladkosť, za slnko, za všetko to, čo my dospelí berieme ako samozrejmosť,“ vysvetľoval B-Joey.

Keď sedel nad novou skladbou, dostal nápad so spoluprácou s detským zborom. Preto kontaktoval Šárku Lenkovú, ktorá sa vo vranovskej bazilike venuje detskému zboru. „Ak majú moje skladby obsahujúce posolstvo mieru, lásky a pokoja znieť presvedčivo, musia mi ju pomôcť naspievať práve tí, ktorí toto všetko žijú,“ dodal B-Joey.

b-joey

Počas nahrávania v štúdiu pod producentskou taktovkou Randyho bolo živo. Bonusom bola atmosféra, keď nad pracovným nasadením vládli detská radosť a zvedavosť. „Vychutnával som si spontánne reakcie šesť až osemročných detí, ktoré po prvýkrát v živote mali možnosť vidieť, zažiť a participovať na profesionálnom nahrávaní modernej hudby, aké u Randyho zažijete na 110 percent. Pohľad do radostných očiek, ktoré sa cítili veľmi dôležito, že sa zúčastňujú niečoho veľkého, ma iba utvrdil v tom, že má zmysel hovoriť za hlasy nevinných,“ zdôraznil B-Joey.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.