Autokrosová legenda Alois Havel prevezie v autokrosovom špeciály víťaza súťaže!

Jubilejný 10. ročník Vašej obľúbenej motoristickej show prináša darčeky a prekvapenia hlavne pre návštevníkov! Alois Havel, ikona autokrosu zvezie priamo na AUTOslide 6. januára 2013 v Žarnovici víťaza súťaže.

Tohto pretekára autokrosovým fanúšikom určite nemusíme predstavovať, štyrikrát sa pýši titulom Vicemajstra Európy, v roku 1978 a 1984 vyhral Majstrovstvá Československa. Je držiteľom Zlatého volantu za rallycross a autokros z roku 1981 a 1983.

Legenda autokrosu v Európe zvezie víťaza súťaže, ktorú vyhodnotí organizátor jubilejného AUTOslide. Pošlite zaujímavý článok, prípadne zážitok z niektorého ročníka AUTOslide, ktorý ste doposiaľ  v histórii tejto automobilovej show zažili na e-mail info@mmi.sk. Najzaujímavejší príspevok sa vyhodnotí a uverejní na internetovej stránke organizátora preteku www.autoslide.sk. Víťaz bude mať možnosť sa zviesť v autokrosovom špeciály spolu s legendou autokrosu Aloisom Havlom priamo pred plnými tribúnami.

AUTOslide 2013 na svoje jubileum prinesie darček aj pre všetkých návštevníkov, ktorí si zakúpia limitované predpredajové vstupenky v sieti www.ticketportal.sk. Pri vstupe na základe predloženia predpredajovej vstupenky dostanete zadarmo poukážku na guláš zadarmo, ktorý nielen zasýti ale aj zahreje!

Viac informácii na: www.autoslide.sk

Zdroj Autoslide