AUPARK PN–inline #3 – Piešťany opäť na kolieskach a kolesách.

Už túto sobotu 17. augusta si budú Piešťanci po tretí raz vychutnávať jazdu večerným mestom na korčuliach, bicykloch a iných kolieskových „náčiniach“.

Akcia bratislava-inline, ktorá inšpirovala aj ku vzniku PN-inline, oslavuje v hlavnom meste svoj 10. ročník. Tu sa každý piatok stretne vyše tisíc korčuliarov: pracujúci, ktorí si po pracovnom týždni idú spríjemniť začiatok víkendu športovo-spoločenskou aktivitou, prázdninujúci školáci a študenti, rodiny s deťmi, jednotlivci, páry, skupiny, starí, mladí…

pn-inline-2012_19

Akcia je o radosti z pohybu a o skvelej atmosfére, ktorú nova zažijú aj Piešťany. Pocit z takejto jazdy je jedinečný a treba ho zažiť na vlastnej koži. Jazda po Piešťanoch má vždy skvelú atmosféru a užívajú si ju nielen účastníci, ale aj diváci z okolitých domov či kaviarní a náhodní okoloidúci.

PN-inline je určená pre každého korčuliara či cyklistu, ktorý vie jazdiť a zabrzdiť. Nie je to súťaž, tempo je primerané. Ak máte na korčuliach akékoľvek neistoty, je tu pre vás pred jazdou inline škola, kde vám inštruktori radi pomôžu a poradia. Na akcii nie je žiadna registrácia ani poplatky – stačí len prísť s dobrou náladou. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline teamu, zdravotníkov a sanitky.

pn-inline-2012_20

Akcia sa začína stretnutím od 18.00 pri Auparku na Námestí slobody, kde bude aj škola korčuľovania či pitný režim. Okrem toho vám korčuliari z klubu i-riders vo svojej freestyle exhibícii predvedú, že korčuľovanie nie je len o jazde dopredu. Samotná jazda štartuje o 19.00 a je dlhá približne 10km.

Na poslednej jazde v Bratislave bolo 1591 korčuliarov – necháte sa inšpirovať, Piešťany ?!

Všetky informácie o PN–inline nájdete na www.sk-inline.sk a https://on.fb.me/1braqxn

A3_plagat_PN_2013_mail

Zdroj: bratislava-inline