AUPARK PN–inline #2: Na korčuliach a bicykloch večernými Piešťanmi!

Piešťanské hlavné ťahy budú druhý raz patriť korčuliarom a cyklistom. Bratislavská letná piatková korčuliarska akcia bratislava-inline už tri roky prináša jazdy do ďalších slovenských miest. Piešťany ju zažili prvýkrát minulý rok, teraz si môžu jazdu po cestách, ktoré štandardne patria autám a hromadnej doprave, vychutnať znova.

V hlavnom meste sa každý piatok stretne približne tisíc korčuliarov. Pracujúci, ktorí si po pracovnom týždni idú spríjemniť začiatok víkendu športovo-spoločenskou aktivitou, prázdninujúci školáci a študenti, rodiny s deťmi, jednotlivci, páry, skupiny, starí, mladí… Akcia je o radosti z pohybu a o skvelej atmosfére, ktorú chce na jeden deň preniesť aj do Piešťan. Pocit z takejto jazdy je jedinečný a treba ho zažiť na vlastnej koži.

Piešťanská akcia je určená pre každého korčuliara či cyklistu, ktorý vie jazdiť a zabrzdiť. Nie je to súťaž, tempo je primerané. Ak máte na korčuliach akékoľvek neistoty, je tu pre vás pred jazdou inline škola, kde vám inštruktori radi pomôžu a poradia.

Na PN-inline sa netreba registrovať ani platiť nejaký poplatok – stačí len prísť s dobrou náladou. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline teamu, zdravotníkov a sanitky.

Akcia sa začína stretnutím od 18.00 pri Auparku na Námestí slobody. Samotná jazda štartuje o 19.00 a je dlhá približne 10km. Medzičas vyplní škola inline korčuľovania, freestyle exhibícia klubu i-riders či pitný režim.

Všetky informácie o PN–inline nájdete na www.sk-inline.sk a https://on.fb.me/O3g6Qm

Zdroj: bratislava-inline