Art of Livin‘: Chiki Liki Tu-a a Hugo Čáves Orchestra!

Dvojkoncert legendárnej alternatívnej skupiny a populárneho bratislavského orchestra doplnený o improvizované tanečné predstavenie prinesú do Klubu za zrkadlom jedinečné spojenie živej hudby a improvizovaného tanečného divadla.

Chiki liki tu-a je slovenská alternatívna hudobná skupina  z Prešova. Vo svojich skladbách sa necháva inšpirovať veľkým množstvom hudobných štýlov, jej texty zase vynikajú svojskou nonsensovou poetikou silne inšpirovanou multikultúrnym prostredím mesta Prešov a jeho okolia. Aj preto si stále získava fanúšikov inej ako slovenskej národnosti.

Skupina intenzívne koncertuje na Slovensku a v zahraničí (Česko, Rakúsko,Maďarsko, Nemecko,  Francúzsko, Macedónsko, Veľká Británia, Írsko, Holandsko, Poľsko, Švajčiarsko, Belgicko), čím získala prvenstvo ako najčastejšie hrajúca slovenská skupina v zahraničí.V súčasnosti skupina vystupuje ako trio (Martin Višňovský – spev a basgitara, Ľuboslav Petruška –  elektrická gitara, Tomáš Višňovský – bicie).

Chiki

Šestnásť rokov fungovania, päť štúdiových albumov a dlhá šnúra vypredaných koncertov sú zárukou, že aj ich vystúpenie v Klube za zrkadlom bude opäť silný zážitok.

Bratislavské zoskupenie Hugo Čáves Orchestra púta pozornosť snáď všetkými spôsobmi – jednak kontroverzným názvom, živelným nasadením, ale predovšetkým originálnou hudbou. Skupina hrá výhradne vlastný repertoár, ktorý štýlovo ťažko zaradiť, pretože každá pesnička má svoj vlastný príbeh.

Hugo Čáves Orchestra

Tento originálny orchester má za sebou viacero koncertov v slovenských kluboch, ako aj vystúpenia na medzinárodnej scéne v Maďarsku, Poľsku i v Čechách. Elektronika, basa, gitara, a šesťčlenná dychová sekcia sú zárukou, že táto deväťčlenná zostava rozhýbe každé publikum.

ART of LIVIN´ – CHIKI LIKI TU-A a HUGO ČÁVES ORCHESTRA
v Klube za zrkadlom, Rovniankova 3
20.10.2011  o  20:00 h
Vstup: Predpredaj: 4 €
            Na mieste:  6 €

Zdroj: KZP
Publikoval: Redakcia GREGI.NET