Slovensko vs. Česko – už za mesiac v Chapeau Rouge.

Či už vás baví rock´n´roll,rock alebo kvalitná elektronika, na velkej slovensko-českej žúrke si prídete na svoje. Príde viac Čechov alebo Slovákov? A ktorá kapela bude mať pod pódiom vačší kotol? To se dozvieme už v sobotu 12. októbra 2013 v známom pražskom klube Chapeau Rouge.

Na úvod vás rozhýbe slovensko-francúzsko-česká formácia Antoines. Tomáš Zámožík (Hudba z Marsu) a Marek Gregor (Lavagrance) do vás nahustia svoj pop-rock alebo rock-pop, to záleží na vašom uhle pohľadu. Istotou ale je, že títo ,,Pražáci´´ vás nenechajú len tak postávať!

antoines

Chiki Liki Tu-A je kapela z Prešova, ktorá behom svojej viac ako osmnásťročnej kariéry odohrala cez  tisíc koncertov v kluboch, ale aj na velkých festivaloch vo viac než patnástich krajinách. V októbri ukážu Prahe ako sa hrá alternatívny rock na východe Slovenska.

chiki_liki_tu-a

O nezabudnuteľnú afterparty se postarajú dvaja členovia známej elektronickej kapely: Hiffi a Jacob zo Skyline so svojim DJským setom. Vďaka ich pravidelným žúrkam už každý vie, že táto dvojica na nikom nenechá niť suchú!

Česko-slovenská party roku sa koná už 12. októbra v klube Chapeau Rouge v historickom centre Prahy. Príď si s Čechmi vyjasniť  rozdiel medzi zelím a kapustou!

Datum: 12. október 2013;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Start: 21:00.
https://www.chapeaurouge.cz
https://www.antoines.eu/
https://www.chikiliki.sk/

Zdroj: Chapeau Rouge