Anna Veselovská sa stratila v lese!

Talentovaná speváčka z Pustých Úľan len pred pár dňami vydala svoj dlhoočakávaný debutový album „10 rozdielov“, z ktorého prvým singlom je skladba „Lepší ako sme“. Práve k tejto melancholicko-poetickej piesni stihla Anička nakrútiť aj zaujímavý videoklip.

Režisérom klipu je opäť Jozef Koháry, ktorý s Aničkou spolupracoval aj v minulosti pri videoklipe k piesni „Na ceste“. Rozdiel oproti predošlej spolupráci bol ten, že teraz sa Anička spolupodieľala aj na scenári klipu.

„Tentokrát sa s Aničkou robilo ešte lepšie, keďže sa už osobne poznáme z prvého natáčania. Naša komunikácia je na úrovni kamarátov, čo uľahčuje spoluprácu najmä pri vymýšľaní námetu pre klip, pri výbere lokácií a kostýmov. Takisto si rozumieme v oblasti vkusu a tým pádom nemusím Aničke dopodrobna vysvetľovať, čo si ako predstavujem, lebo ona to vidí podobne,“ tešil sa z opätovnej spolupráce režisér Jozef Koháry.

Videoklip sa nakrúcal v okolí Lozorna  v prírode – v hustom lese.  Nastavenie každej scény trvalo skoro hodinu, čo spolu s presunmi, bolo dosť časovo náročne. Posledná klapka padla hodinu pred polnocou.

„Les mi pripomína bludisko, v ktorom sa hľadáme. Každý sa hľadáme, robíme to, v čo veríme a občas sa stáva, že sa od nás chce, čo sami robiť netúžime, tak utekáme niekam, kde sa môžeme schovať. Také to miesto, kam človek chce utiecť, keď už má všetkého plné zuby, je pre mňa les. Preto sme aj dej videoklipu situovali do lesa,“ prezradila Anna Veselovská.

Okrem Aničky a dvoch chlapcov, jednu z hlavných postáv stvárnil v klipe československý vlčiak menom Jasa, ktorý na natáčanie docestoval až z východu Slovenska, z obce Hlinné.

„Jasa prišla v sprievode svojho majiteľa. Je neuveriteľne vycvičená a priateľská. Okamžite sme si ju všetci na pľaci obľúbili,“ prezradil režisér klipu Jozef Koháry. „Milujem zvieratá, určite to nebolo naposledy, kedy sa objavilo zviera v mojom klipe. Jasa je úžasný pes. Zahrala to skvele, jednoducho profesionálka,“ neskrývala nadšenie Anna Veselovská.

Debutový album „10 rozdielov“ vyšiel pod hlavičkou vydavateľstva Universal Music a produkoval ho Ivan Tásler. Nahrával sa od septembra minulého roka do januára tohto roka a prináša celkom jedenásť skladieb.

www.annaveselovska.com
https://www.facebook.com/annaveselovskaofficial

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Ondřej Pýcha