„Vidíme sa lepší ako sme“, tvrdí speváčka Anna Veselovská.

A je to tu! Dočkali sme sa! Finalistka súťaže Hlas Česko Slovenska, Anna Veselovská, prichádza z novým singlom. Skladba sa volá „Lepší ako sme“ a je prvou ochutnávkou z jej dlhoočakávaného debutového albumu, ktorý vyjde už v júni.

O talentovanej speváčke z Pustých Úľan nebolo rok počuť. Presne toľko času prešlo od súťaže Hlas Česko Slovenska, v ktorej sa dostala až do finále. Počas tejto odmlky mladá speváčka ale vôbec nelenila a svedomito pracovala na svojom debute. Prvým singlom z albumu je skladba  „Lepší ako sme“.

„Pieseň „Lepší ako sme“ je v podstate o siedmych hriechoch – pýcha, lakomstvo, smilstvo, závisť, obžerstvo, hnev, lenivosť. Vieme, že zhrešíme, že môžeme danú situáciu riešiť inak, ale pretože sa hriechom ľahko podlieha, uspokojujú nás, väčšina z nás im podľahne, čo z nás robí ľudí hľadajúcich svetlo v čiernej tme,“ predstavila nový singel Anna Veselovská.

O text skladby sa postaral známy slovenský textár, Vlado Krausz. Hudbu zložila samotná speváčka Anna Veselovská.

„Niekedy sa stane, že interpret sa nestotožní s textom, ktorý mu poskytnú. To však nie je môj prípad. Vlado mi hovorí z duše. V texte dokonale vystihol to, čo sama cítim. Iróniou toho všetkého však je, že som s ním nikdy nebola v kontaktne a doteraz sme sa osobne nestretli,“ pousmiala sa speváčka Anna Veselovská.

Nový singel ako aj celý album, z ktorého nahrávka pochádza, sa nahrával v štúdiu Valec pod dohľadom Ivana Táslera.

„Keď som prišla do štúdia, mala som pocit ako keby sme sa už roky poznali. Ivan ako hudobný profesionál mi vôbec nedal pocítiť, že som začínajúca. Musím povedať, že dobre varí a má veľký zmysel pre humor. Boli okamihy, keď sme pre smiech nemohli pokračovať v práci,“ prezradila Anička.

Debutový album speváčky Anny Veselovskej sa bude volať 10 rozdielov a bude obsahovať 11 skladieb. Dlhoočakávaná nahrávka vyjde už budúci mesiac vo vydavateľstve Universal Music!

https://www.facebook.com/annaveselovskaofficial?ref=hl

Zdroj: Universal Music s.r.o.